Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Hotnews Hotnews,
 Topul oraselor cu cei mai multi romani care isi cauta job: Harta candidatilor

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii 8213; atat pentru candidati, cat si pentru angajatori, potrivit datelor analizate de o platforma online de recrutare. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati. 41,5% dintre candidatii activi, la nivel national, se afla in Bucuresti si cauta un loc de munca tot aici. Clujul este judetul cu urmatoarea cea mai ofertanta situatie, desi se afla la distanta semnificativa fata de Bucuresti 8213; inglobeaza 7% din numarul total de candidati. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana: Romania are cei mai multi angajati care lucreaza in alte state din UE

Romania ramane statul membru al UE care trimite in blocul comunitar cele mai multe persoane active, inregistrand in 2018 o crestere de 7% al numarului de romani activi care s-au deplasat recent, comparativ cu 2017, conform raportului anual al.

Unde se gasesc cei mai multi romani care cauta loc de munca. Harta candidatilor, pe judete

Capitala este zona zero atunci cand vine vorba despre piata muncii atat pentru candidati, cat si pentru angajatori. Aici sunt cele mai multe si cele mai mari companii din Romania, dar si cea mai consistenta baza de candidati.

Salarii 2020. in ce domenii se dau cei mai multi bani pentru angajati. Ce posturi sunt in top

Angajatorii vor spori salariile in anul 2020, iar majoritatea vor suplimenta si personalul. Care sunt domeniile in care angajatii se vor bucura de salarii bune? Piata fortei de munca 2020, facut de site-ul specializat in recuratari Hipo. ro, a aratat acest lucru. Companiile cauta in acest an mai multi salariatii cu experienta, ceea ce creste competitia .

Cei mai multi someri din Romania au varste cuprinse intre 40 - 49 de ani

Rata somajului inregistrat la nivel national a fost de 2,97%, mai mica cu 0,01 pp decat cea din luna anterioara. Astfel, numarul total de someri din tara noastra era de circa 260. 000 de persoane, in decembrie 2019, iar cei mai multi au varste cuprinse.

ALERTA: Dispar MII de pensii! Vezi AICI care sunt cei mai AFECTATI romani

Vesti proaste pentru unii romani dupa ultimul anunt facut de deputatul PNL, Robert Sighiartau. Se pare ca Guvernul isi va asuma raspunderea pentru eliminarea pensiilor speciale, daca proiectul PNL nu va fi.

Indienii, cei mai numerosi cetateni straini care vor veni in 2020 la lucru in Olt. Numarul muncitorilor din tari non-UE se va dubla in acest an

Peste 1. 000 cetateni straini a avut in evidente Biroul pentru Imigari al judetului Olt in 2019, cei mai multi veniti in scop lucrativ. Numarul cetatenilor veniti din tari non-UE este de doua ori mai mare decat al celor din Uniunea Europeana.

Este cel mai periculos peste. Multi romani il consuma, fara sa stie la ce se expun

Daca pana de curand romanii faceau coada interminabila la carnea rosie, acum si-au schimbat gusturile. Majoritatea prefera acum sa consume pestele, dar nu stiu caror pericole se expun. Ce ar trebui sa stie cei care prefera carnea alba? Care este cel mai periculos peste? Romanii au dat carnea de porc pe carnea de peste Pangasius .

Cum ajungi la burnout si care sunt cei mai expusi angajati. Ce ar trebui sa faca firmele

Burnout-ul a devenit o afectiune tot mai intalnita in randul romanilor si este de mai multi ani o ingrijorare majora si la nivel international, se arata intr-un studiu realizat de HPDI, care prezinta si categoriile celor mai expusi angajati.

Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADNR Craiova, achitati definitiv in dosarul Transalpina

Omul de afaceri Nelu Iordache si mai multi sefi de la CNADRN Craiova au fost achitati in dosarul Transalpina. Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva, potrivit Agerpres. Nelu Iordache,.

Cei mai bizari oameni de pe planeta. De ce au sangele diferit de orice alti pamanteni

Cercetatorul Samuel Verges al Institutului National pentru Sanatate si Cercetare Medicala din Franta Inserm) recunoaste ca a trait o experienta unica. Specialistul a explicat de ce unii oameni au sangele diferit la culoare. Care este anecdota oamenilor care sunt considerati cei mai bizari? Oamenii cu sangele diferit fata de alti pamanteni in luna februarie a .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )