Libnet.ro
UNICEF

00:07

ELCEN, RADET, Polisano, CE Hunedoara si CET Govora, cele mai mari insolvente ale anului 2016

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ELCEN, RADET, Polisano, CE Hunedoara si CET Govora, cele mai mari insolvente ale anului 2016

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti RADET), Polisano SRL, Societatea Complexul Energetic Hunedoara si CET Govora sunt cele mai mari companii, in functie de cifra de afaceri, intrate in insolventa in anul 2016, potrivit datelor anuntate de Coface Romania. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO. Distrugatorul american Porter a ajuns la Constanta. Vasul are la bord cele mai moderne rachete navale detinute de SUA

Distrugatorul USS Porter, una dintre cele mai puternice nave din cadrul Flotei a 6-a a Statelor Unite, a ajuns in portul Constanta, a anuntat, vineri, Comandamentul Flotei a 6-a.

Adevarul Live, ora 15.00. Cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca: cum sa te trezesti fericit si motivat sa incepi o noua zi

Alina Baciu, psiholog, si Veronel Guiman, consultant in managementul motivatiei, vin la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru a vorbi despre cele mai eficiente metode de combatere a stresului la locul de munca si cum putem gasi motivatia de a incepe cu bucurie o noua zi.

Presa internationala scrie despre cele mai mari proteste antiguvernamentale din tara noastra

ACTUALIZARE 08:48 Trupa Voltaj a facut o melodie despre situatia actuala a tarii noastre. Aceasta a fost publicata pe pagina de Facebook a trupei. ----- Mai multe publicatii internationale au scris miercuri noaptea despre cele mai ample proteste antiguvernamentale organizate dupa caderea comunismului in Romania.

Cele mai tari prestatii live ale lui Lady Gaga

Extravaganta inca de la prima aparitie, Lady Gaga este autoarea unor reprezentatii care au facut istorie in showbiz.

Romanii, cu ochii pe TV dupa OUG si protestele spontane. Antena 3 si Realitatea TV, cele mai urmarite posturi. Care au fost audientele serii

Telespectatorii au urmarit cu interes nemultumirile iscate de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile din Codul Penal, Antena 3 si Realitatea fiind cele mai urmarite posturi de stiri.

Apple a anuntat cele mai bune vanzari trimestriale din istorie si a depasit Samsung la numarul de smartphone-uri livrate in ultimul trimestru

Apple a avut trimestrul trecut vanzari de peste 78 miliarde dolari, cele mai bune din istoria companiei, pe fondul cresterii vanzarilor de terminale iPhone. Aproximativ 40% din vanzari au fost in America de Nord si de Sud, iar Europa a contribuit cu aproape un sfert din total. Reuters noteaza ca este prima oara in ultimii cinci ani cand vanzarile Apple sunt peste cele ale Samsung ca numar de unitati intr-un trimestru.

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Gestul presedintelui pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Fost primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis a facut un gest superb pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu. Mai exact, Iohannis a semnat,.

Cele mai haioase reactii ale oamenilor care au fost inselati de partenerii de viata. Au aratat totul pe internet (FOTO)

Atunci cand sunt inselati de partenerii de viata, multi oameni nu isi mai pot controla furia si au reactii din cele mai ciudate, mai ales atunci cand se descarca in mediul.

Scene INCENDIARE in Fifty Shades Darker, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului (VIDEO)

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Fifty Shades Darker, va avea premiera in Romania in doar cateva zile si fanii vor putea urmari in continuare frumoasa poveste.

Iubirile lui Eminescu de la Floresti. Vacanta la mosie care l-a inspirat sa creeze unele dintre cele mai mari poezii

Poetul national Mihai Eminescu a petrecut, in anul 1878, o vacanta de neuitat la mosia familiei Mandrea, din localitatea gorjeana Floresti, aflata la granita cu judetul Dolj. Aici, Eminescu si-a recapatat fortele, a iubit, a indragit natura locului si a creat unele dintre cele mai valoroase poezii din opera sa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )