Libnet.ro
UNICEF

22:01

Apple a anuntat cele mai bune vanzari trimestriale din istorie si a depasit Samsung la numarul de smartphone-uri livrate in ultimul trimestru

Hotnews Hotnews,
 Apple a anuntat cele mai bune vanzari trimestriale din istorie si a depasit Samsung la numarul de smartphone-uri livrate in ultimul trimestru

Apple a avut trimestrul trecut vanzari de peste 78 miliarde dolari, cele mai bune din istoria companiei, pe fondul cresterii vanzarilor de terminale iPhone. Aproximativ 40% din vanzari au fost in America de Nord si de Sud, iar Europa a contribuit cu aproape un sfert din total. Reuters noteaza ca este prima oara in ultimii cinci ani cand vanzarile Apple sunt peste cele ale Samsung ca numar de unitati intr-un trimestru. continuă pe Hotnews

Cele mai bune bancuri cu soacre. Cu ce instrument se gandeste ginerele sa-i faca gauri in urechi soacrei

Dintotdeauna s-au facut glume pe seama soacrelor, vesnic nemultumite de nurori sau gineri. Iata aici o selectie cu unele dintre cele mai reusite bancuri.

Care sunt cele mai urate 10 masini din toate timpurile?

Sa alegi cea mai iute masina e o sarcina destul de simpla. Compari viteze si acceleratia si iti alegi castigatorul, conform Cars. ro .

Cele mai tari prestatii live ale lui Lady Gaga

Extravaganta inca de la prima aparitie, Lady Gaga este autoarea unor reprezentatii care au facut istorie in showbiz.

Romanii, cu ochii pe TV dupa OUG si protestele spontane. Antena 3 si Realitatea TV, cele mai urmarite posturi. Care au fost audientele serii

Telespectatorii au urmarit cu interes nemultumirile iscate de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile din Codul Penal, Antena 3 si Realitatea fiind cele mai urmarite posturi de stiri.

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Gestul presedintelui pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu

Klaus Iohannis nu a uitat de unde a plecat. Fost primar al Sibiului, presedintele Klaus Iohannis a facut un gest superb pentru unul dintre cele mai importante obiective din Sibiu. Mai exact, Iohannis a semnat,.

Cele mai haioase reactii ale oamenilor care au fost inselati de partenerii de viata. Au aratat totul pe internet (FOTO)

Atunci cand sunt inselati de partenerii de viata, multi oameni nu isi mai pot controla furia si au reactii din cele mai ciudate, mai ales atunci cand se descarca in mediul.

Scene INCENDIARE in Fifty Shades Darker, unul dintre cele mai asteptate filme ale anului (VIDEO)

Unul dintre cele mai asteptate filme ale anului, Fifty Shades Darker, va avea premiera in Romania in doar cateva zile si fanii vor putea urmari in continuare frumoasa poveste.

Iubirile lui Eminescu de la Floresti. Vacanta la mosie care l-a inspirat sa creeze unele dintre cele mai mari poezii

Poetul national Mihai Eminescu a petrecut, in anul 1878, o vacanta de neuitat la mosia familiei Mandrea, din localitatea gorjeana Floresti, aflata la granita cu judetul Dolj. Aici, Eminescu si-a recapatat fortele, a iubit, a indragit natura locului si a creat unele dintre cele mai valoroase poezii din opera sa.

Enel, despre speculatiile de pe bursa energiei: Preturile sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, iar unii furnizori profita de pe urma acestora

Compania Enel Romania sustine ca preturile de pe bursa energiei sunt la cele mai mari niveluri inregistrate in ultimele decenii, sistemul este aproape de limita de functionare, iar unii furnizori denunta unilateral contractele pentru a profita de pe urma acestor niveluri record ale preturilor, lasand clientii fara serviciul de furnizare a energiei, pe care contau conform contractelor semnate. Afirmatia a fost facuta in cadrul unui comunicat, dupa anuntul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) ca va efectua alaturi de Consiliul Concurentei o analiza asupra motivelor care au dus la dublarea preturilor pe bursa energiei, existand suspiciuni de manipulare a pietei.

Premierul britanic trimite in Marea Neagra una dintre cele mai avansate nave de lupta: Prima misiune dupa Razboiul Rece

Marea Britanie a trimis una dintre cele mai avansate nave de lupta britanice la Marea Neagra. Aceasta misiune operativa a Marinei Regale, prima de la Razboiul Rece incoace, dupa ce vineri,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )