Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ele sunt cantaretele de muzica populara din folclorul romanesc ce au pozat COMPLET DEZBRACATE! (GALERIE FOTO NECENZURAT)

B1 B1,
Ele sunt cantaretele de muzica populara din folclorul romanesc ce au pozat COMPLET DEZBRACATE! (GALERIE FOTO NECENZURAT)

Desi sunt apreciate pentru portul popular pe care il poarta, pentru piesele traditionale pe care le interpreteaza si pentru faptul ca duc mai departe traditiile romanesti, aceste fete se fac remarcate si prin. continuă pe B1

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! DOAMNE, DUMNEZEULE! SILVIU PRIGOANA iN LACRIMI! ADRIANA BAHMUTEANU A PIERDUT.

SOC iN MUZICA POPULARA: Cornelia Rednic a ajuns numai PIELE SI OS! S-A AFLAT si MOTIVUL (FOTO)

Cornelia Rednic a ajuns de nerecunoscut! REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Celebra cantareata e intr-o forma de zile mari.

Cutremur in muzica populara! IONUT DOLANESCU, iN DOLIU! Vestea a intristat o tara intreaga (GALERIE FOTO)

Celebrul cantaret de muzica populara si-a luat prin surprindere fanii virtuali cu o postare emotionanta cu ocazia comemorarii marelui poet Mihai Eminescu. Acesta a distribuit un clip video in care este.

NUNTA ANULUI LA ANTENA! DANI OTIL a facut anuntul! Incredibil cu cine s-a intors din vacanta

Urmeaza nunta anului in televiziune? REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Gabriela Prisacariu si Dani Otil sunt pe cale sa.

Casa Regala, ZGUDUITA din temelii! Kate Middleton, declaratii despre relatia cu William si COPIII lor

Surpriza la Palatul Regal Britanic! O dezvaluire a ducesei Kate Middleton face inconjurul lumii.

ATENTIE, ROMANI! Vine URGIA peste ROMANIA! Va fi CEA MAI CUMPLITA IARNA din ultimii 30 DE ANI!

Meteorologii au facut anuntul pe care multi il asteptau. REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT BUNACIUNILE DIN FOLCLORUL ROMANESC! CUM ARATA COMPLET DEZBRACATE! FOTO NECENZURAT) Iata cum va fi vremea in aceasta.

LACRIMI in muzica populara! Vestea despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET! MASINA S-A FACUT PRAF

Indragita interpreta de muzica popularaNiculina Stoican a povestit, de curand, ca a vazut moartea cu ochii. Este vorba despre un moment dramatic petrecut in anul 2007, cand artista a fost implicata.

SOC URIAS in muzica populara! A FOST ARESTAT Petrica Matu Stoian! DE NECREZUT, ce a facut indragitul ARTIST...

Indragitul interpret Petrica Matu Stoian a trecut prin cel mai greu moment din viata sa, in urma cu ceva timp.

Klaus Iohannis: Nu suntem deloc convinsi ca guvernul de la Chisinau isi propune ca obiectiv parcursul european Vom continua doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetatenilor din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu este deloc convins ca actualul guvern de la Chisinau isi propune ca obiectiv parcursul european iar Bucurestiul va relua cooperarea deplina doar cand vor exista actiuni concrete in acest sens. Pana atunci, vor fi continuate doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetatenilor de peste Prut.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )