Libnet.ro
UNICEF

01:05

SOC URIAS in muzica populara! A FOST ARESTAT Petrica Matu Stoian! DE NECREZUT, ce a facut indragitul ARTIST...

B1 B1,
SOC URIAS in muzica populara! A FOST ARESTAT Petrica Matu Stoian! DE NECREZUT, ce a facut indragitul ARTIST...

Indragitul interpret Petrica Matu Stoian a trecut prin cel mai greu moment din viata sa, in urma cu ceva timp. continuă pe B1

SOC in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romanie. MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! BABA VANGA, PROFETIE DE COSMAR: AM INTRAT iN ANUL APOCALIPSEI: URGIA E.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din intreaga Romania! MILIOANE de romani, in lacrimi (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania.

LACRIMI in MUZICA POPULARA! STIREA despre NICULINA STOICAN a cazut ca un TRASNET. Din pacate, S-A iNTAMPLAT inevitabilul

Niculina Stoican este una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara din Romania! Chiar artistaa vorbit, recent, despre cel mai greu moment din viata ei, atunci cand sotul ei a ajuns in.

Sexy cantareata de muzica populara se intoarce la prima meserie: Vladuta Lupau intra in SALA DE OPERATII, gata sa salveze vieti (GALERIE FOTO)

Multi o cunosc de pe Instagram si Youtube, dar nimeni nu stie care este adevarata sa meserie. Vladuta Lupau, cantareata de muzica populara si influencer, are diploma obtinuta la Facultatea de.

TRAGEDIE in muzica populara! MAREA CANTAREATA a murit la nunta! Vestea a cazut ca un trasnet (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

Razboi la varful justitiei din Republica Moldova, dupa ce fostul sef al Procuraturii Anticoruptie a fost arestat! Procurorul general, acuzat ca i-a fabricat dosarul

Viorel Morari, fostul sef al Procuraturii Anticoruptie din Republica Moldova, a lansat acuzatii grave la adresa procurorului general, Alexandr Stoianoglo, dupa ce a fost arestat preventiv 20 de zile, intr-un dosar.

Fiul unui lider al opozitiei din Iran a fost arestat, dupa ce tatal sau a cerut retragerea ayatollahului Khameneni

Fiul unui lider al miscarii verzi a fost arestat luni, la doua zile dupa ce tatal sau a cerut ayatollahului Ali Khameneni sa se retraga de la conducerea Iranului ca urmare a modului in care a gestionat criza provocata de doborarea unui avion de pasageri.

Omul de afaceri Dragos Savulescu, condamnat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta, a fost arestat in Italia

Omul de afaceri Dragos Savulescu, fostul patron de la Dinamo, condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje si terenuri din Constanta,a fost arestat,.

Omul Paianjen a fost arestat, dupa ce a escaladat o cladire de 48 de etaje. Alain Robert a vrut sa-si arate sprijinul fata de grevele din Franta: A fost foarte frig (FOTO)

Alain Robert, francezul poreclit Omul Paianjen pentru manevrele de alpinism urban, a fost arestat, luni dimineata, dupa ce a escaladat fara asigurare Tour Total, o cladire de 48 de etaje, pentru a-si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )