Libnet.ro
UNICEF

21:15

Electric Up: 100.000 de euro pentru electrificarea IMM-urilor si companiilor din domeniul HoReCa

Playtech Playtech,
Electric Up: 100.000 de euro pentru electrificarea IMM-urilor si companiilor din domeniul HoReCa

Prin programul Electric Up, firmele din sectorul HoReCa pot beneficia din partea statului de o finantare nerambursabila de pana la 100. 000 de euro. Programul Electric Up dedicat IMM-urilor si. continuă pe Playtech

De azi se fac inscrieri la Electric-Up: max. 100.000 Euro pentru panouri solare si chargere de masini electrice. Descarca Ghidul

Astazi, 4 decembrie 2020, se deschide sesiunea de inscrieri in programul Electric-Up, prin care IMM-urile din domenii diverse si operatorii HoReCa vor putea accesa fonduri nerambursabile de maximum 100. 000 de euro fiecare, sa-si instaleze panouri fotovoltaice si statii de incarcare a masinilor electrice.

DNA Sefi de spitale din Brasov si Harghita - mita de pana la 89.000 de euro pentru atribuirea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judetele Brasov si Harghita ar fi primit mita de pana la 89. 000 de euro pentru atribuirea frauduloasa a unor contracte pentru achizitia de echipamente si produse medicale supraevaluate, a informat, astazi, DNA.

Astazi, inscrieri la Masura 3- ajutoare de stat de 50.000-200.000 Euro pentru IMM. Procedura si alte documente necesare

Joi, 3 decembrie 2020, este programata deschiderea sesiunii de inscrieri la ajutoarele de stat de cate 50. 000 de euro pentru IMM-uri, prin Masura 3 a schemei de sprijin pentru recuperarea din criza coronavirus COVID-19.

INCEPAND DE ASTAZI IMM-urile si companiile din domeniul HoReCa se pot inscrie in programul Electric Up

Programul Electric Up dedicat IMM-urilor si domeniului HoReCa este deschis inscrierilor incepand de astazi, 4 decembrie, de la ora 10:00 pe platforma informatica granturi. imm. gov. rogranturi. imm. gov. ro, potrivit unui anunt al Ministerului Energiei.

Companiile se pot inscrie incepand de vineri in programul Electric Up

Programul Electric Up dedicat IMM-urilor si domeniului HoReCa este deschis inscrierilor incepand de vineri, 4 decembrie, de la ora 10:00 pe platforma informatica granturi. imm. gov. ro, potrivit unui anunt al Ministerului Energiei, postat pe pagina de Facebook.

Ajutor financiar de 1,8 miliarde de euro pentru un gigant din turism

Grupul TUI, unul dintre cei mai mari operatori de turism din lume, a anuntat ca a obtinut inca un pachet de ajutor financiar, in valoare de 1,80 miliarde de euro 2,20 miliarde de dolari) in urma incheierii unui acord cu investitori privati, banci si.

Noi finantari de 1-3 milioane Euro pentru startup-uri IT romansti

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova vor putea obtine finantari de capital de risc de cate 1-3 milioane de euro, in schimbul unui pachet de parti sociale din afacere, de la un fond de investitii lansat, miercuri, la Bucuresti.

Prima de 1.000 de euro pentru cei care poarta masca. 160.000 de beneficiari sunt deja confirmati

Purtatul mastii a devenit aproape peste tot in lume o masura obligatorie, in contextul COVID-19. Unele companii chiar incurajeaza financiar angajatii, pentru a proceda astfel. Printre acestea, Daimler, grupul ma.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )