Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ajutor financiar de 1,8 miliarde de euro pentru un gigant din turism

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ajutor financiar de 1,8 miliarde de euro pentru un gigant din turism

Grupul TUI, unul dintre cei mai mari operatori de turism din lume, a anuntat ca a obtinut inca un pachet de ajutor financiar, in valoare de 1,80 miliarde de euro 2,20 miliarde de dolari) in urma incheierii unui acord cu investitori privati, banci si. continuă pe Wall-Street Ro

3 miliarde euro de la Bruxelles, pentru sustinerea somajului tehnic

Comisia Europeana a alocat, ieri, 3 miliarde euro Romaniei, in cadrul celei de-a treia transe a sprijinului financiar acordat prin intermediul Instrumentului SURE. Pe langa tara noastra, au mai primit ieri sprijin de la Bruxelles inca patru state: Belgia - 2 miliarde euro, Ungaria - 200 de milioane euro, Portugalia - 3 miliarde euro si Slovacia - 300 de milioane euro.

Romania imprumuta 3 miliarde de euro pentru unele masuri sociale. Cand trebuie returnati banii

Comisia Europeana a alocat suma de 8,5 miliarde de euro in cadrul celei de a treia transe a sprijinului financiar acordat unui numar de cinci state membre prin intermediul Instrumentului SURE.

Ministerul Finantelor: Romania a atras 2,5 miliarde euro de pe pietele externe

Romania a atras 2,5 miliarde euro de pe pietele externe de capital, prin emisiunea de euroobligatiuni lansata in data de 24 noiembrie 2020, anunta Ministerul Finantelor Publice.

Romania a imprumutat 2,5 miliarde euro de pe pietele externe pe 9 si 20 de ani

Romania a imprumutat 2,5 miliarde euro de pe pietele externe pe 9 si 20 de ani, emisiunea avand loc pe 24 noiembrie, conform unui comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Subscrierea a fost de 11,6 miliarde EUR, prin participarea unui numar de peste 650 de investitori. Fondurile aferente acestei tranzactii au fost incasate miercuri, 2 decembrie.

Romania primeste 3 miliarde euro de la Comisia Europeana prin instrumentul SURE

8,5 miliarde euro a alocat institutia europeana in cadrul celei de-a treia transe a sprijinului fina.

CORONAVIRUS |Hong Kong va acorda un sprijin financiar locuitorilor care se testeaza pentru Covid-19 si sunt pozitivi

Hong Kong anunta ca vaacorda un sprijin financiar de aproximativ500 de euro cetatenilor care isi fac testul COVID-19 si descopera ca sunt infectati cu virusul ucigas. Aceasta masura are ca.

Prima de 1.000 de euro pentru cei care poarta masca. 160.000 de beneficiari sunt deja confirmati

Purtatul mastii a devenit aproape peste tot in lume o masura obligatorie, in contextul COVID-19. Unele companii chiar incurajeaza financiar angajatii, pentru a proceda astfel. Printre acestea, Daimler, grupul ma.

Romania si alte 4 state membre au primit transa de 8,5 miliarde euro din imprumutul acordat de CE

A treia transa, in valoare de 8,5 miliarde de euro, din imprumutul acordat in cadrul instrumentului SURE, a fost platita marti de Comisia Europeana catre cinci state membre. Mai exact, Romania a primit.

Cinci state membre, inclusiv Romania, au primit transa de 8,5 miliarde euro din imprumutul acordat de CE

Comisia Europeana a platit azi a treia transa, in valoare de 8,5 miliarde de euro, din imprumutul acordat in cadrul instrumentului SURE, catre cinci state membre, se arata intr-un comunicat al Executivul comunitar, conform Agerpres.

Noi finantari de 1-3 milioane Euro pentru startup-uri IT romansti

Startup-urile IT din Romania si Republica Moldova vor putea obtine finantari de capital de risc de cate 1-3 milioane de euro, in schimbul unui pachet de parti sociale din afacere, de la un fond de investitii lansat, miercuri, la Bucuresti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )