Libnet.ro
UNICEF

21:00

Electrica - cea mai buna evolutie din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica - cea mai buna evolutie din BET

In contextul deprecierii generalizate a cotatiilor actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 15 - 22 iunie, titlurile societatilor Electrica EL) si Nuclearelectrica SNN) sunt singurele din componenta indicelui BET care au avut cresteri, in intervalul mentionat. continuă pe Ziarul Bursa

Experienta traumatizanta a unei persoane de 30 de ani: Mi-am petrecut cea mai buna parte a tineretii fara sa ma pot bucura de partidele de amor...

La 30 de ani, un cititor TheGuardian povesteste exeperienta traumatizanta care il impiedica sa se bucure de o viata sexuala reusita: Am avut o libidou normal si o viata.

Andreea Esca, anunt soc despre cea mai importanta persoana din viata ei: E terifiata...

Fiica Andreei Esca va pleca in aceasta toamna la studii in Anglia. inainte de asta, Alexia a sustinut examenul de Bacalaureat in legatura cu care mama ei a declarat, intr-o emisiune de televiziune, ca este.

The Guardian: Romania - Argentina, 3 - 2, cel mai bun meci din istoria Cupei Mondiale

Ziaristii de la The Guardian au rememorat partida dintre Argentina si Romania, din optimile Cupei Mondiale din 1994, pe care o numesc cea mai buna din istoria competitiei. De ce? Poate pentru ca a fost o.

Sondaj. India este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN.

Aceasta este cea mai periculoasa tara pentru femei

India este cea mai periculoasa tara din lume pentru femei din cauza riscului marit de violente sexuale si sclavie moderna, conform unui nou sondaj al expertilor, scrie CNN. India este, de asemenea, cea mai.

[P] Coca-Cola HBC Romnia, pentru al treilea an consecutiv, cea mai responsabila companie de pe piata locala

Pentru al treilea an consecutiv, Coca-Cola HBC Romania, liderul industriei alimentare si a bauturilor de pe piata locala, a fost recunoscuta drept cea mai responsabila companie din tara, prin transparenta si implicarea cu care a dezvoltat proiecte de responsabilitate sociala si de mediu, conform studiului Romania CSR Index 2018, realizat de The Azores.

Sa se inspire de la Simona Halep Francezii si-au exclus din echipa de FED Cup cea mai buna jucatoare a tarii

Chiar daca nu au stralucirea turneelor WTA, meciurile de FED Cup starnesc ambitii si orgolii pentru sportivele care isi reprezinta tarile.

Sa se inspire de la Simona Halep. Francezii si-au exclus din echipa de FED Cup cea mai buna jucatoare a tarii

Chiar daca nu au stralucirea turneelor WTA, meciurile de FED Cup starnesc ambitii si orgolii pentru sportivele care isi reprezinta tarile.

Ct costa sa faci o agentie de turism n online: Cea mai mare problema - gasirea angajatilor

Seful unei agentii romanesti de turism online spune ca, in prezent, este foarte costisitor sa lansezi o afacere de profil. Dincolo de costurile de dezvoltare ale unei astfel de platforme, gasirea agajatilor buni, vorbitori de limbi straine, dar care sunt vanati de multinationale, ramane cea mai mare problema pentru micii antreprenori.

Banatul se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din istorie. Cum au ajuns angajatorii sa caute muncitori in Serbia si in Vietnam

Vestul tarii se confrunta cu cea mai mare criza de forta de munca din ultimii 30 de ani. Cele mai mari probleme sunt in judetul Timis, unde managerii multinationalelor ar angaja mii de oameni, insa nu au de unde.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )