Libnet.ro
UNICEF

12:00

Electrocasnicele LOFRA DolceVita sunt disponibile la cele mai bune preturi, prin TechStore

România Liberă România Liberă,
Electrocasnicele LOFRA DolceVita sunt disponibile la cele mai bune preturi, prin TechStore

Echipamentele electrocasnice de ultima generatie produse de Lofra sunt recunoscute in intreaga lume . continuă pe România Liberă

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Business report: Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban. Cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare. Manolea: obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, am uitat de unde a pornit nevoia de a semna

Nu va incadrati la Programul Noua Casa? Iata cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare la ora actuala *Renault a dat in judecata un client din Romania, dupa ce il despagubise pentru ca i-a vandut o masina cu motor prost * Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban * Bogdan Manolea: Suntem atat de obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, incat am uitat de unde a pornit nevoia de a semna * Dan Pascariu: De-a lungul celor trei decenii, BNR a tinut locul guvernelor astfel incat Romania sa nu colapseze * Cat de importanta e independenta bancii centrale in reducerea riscului sistemic? Cateva observatii empirice * Compania aeriana australiana Qantas a vandut in numai 10 minute toate biletele pentru un zbor catre nicaieri * Toate sedintele CA al BNR se desfasoara online pe o retea interna securizata a BNR * Alarma in Indexul BM: Copiii romani nu vor atinge decat 58% din potentialul lor de productivitate.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Mare grija ce cumparati! Acestea sunt cele mai injectate alimente - Se gasesc chiar si la piata

Aveti mare grija de unde va faceti piata! Fructele si legumele injectate ne altereaza sanatatea si duc chiar si la cancer. Nutritionist Luiza Pirvu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care sunt cele mai tratate alimente cu pesticide.

OMS: Sunt sanse mai mari sa castigati la loterie decat sa scapati de infectia COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca sansele ca o persoana sa nu se infecteze cu coronavirus sunt extrem de mici, de un real ajutor ramanand respectarea strica a masurilor de protectie si vaccinul impotriva virusului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.216 seconds )