Libnet.ro
UNICEF

08:00

OMS: Sunt sanse mai mari sa castigati la loterie decat sa scapati de infectia COVID-19

Antena3 Antena3,
OMS: Sunt sanse mai mari sa castigati la loterie decat sa scapati de infectia COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca sansele ca o persoana sa nu se infecteze cu coronavirus sunt extrem de mici, de un real ajutor ramanand respectarea strica a masurilor de protectie si vaccinul impotriva virusului. continuă pe Antena3

Unul dintre cei mai mari curieri internationali care fac transport si in Romania anunta o crestere semnificativa a tarifelor de anul viitor

DHL Express, unul dintre cele mai mari servicii de curierat international a anuntat vineri modificarea anuala a tarifelor, care va intra in vigoare la 1 ianuarie 2021, plus introducerea unui cost suplimentar pentru toate expedierile vamuibile dintre Marea Britanie si tarile Uniunii Europene, dupa Brexit. Care va fi cresterea medie a tarifelor in Romania, fata de tarifele stabilite pentru 2020.

Conexiunile elitei apropiate Kremlinului cu una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria

Mai multi sefi de companii de stat din Rusia, inclusiv apropiati ai presedintelui Vladimir Putin, si-au cumparat apartamente de lux intr-o statiune de la Marea Neagra prin conexiuni cu un conglomerat considerat drept una dintre cele mai mari organizatii mafiote din Bulgaria.

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

Digi24: OMS: Sunt mai mari sansele sa castigi la loto decat sa scapi de infectia Covid-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza ca sansele de a scapa de infectia cu COVID-19 sunt foarte mici. Doar masurile de protectie si un vaccin pot ajuta. Numarul spitalizarilor la nivel mondial a crescut foarte mult.

OMS: Sansele sa castigi la loto sunt mai mari decat cele de a scapa de o infectie cu COVID-19

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anuntat ca sansele de a scapa de infectia cu COVID-19 sunt foarte mici si arata ca doar masurile de protectie si un eventual vaccin pot ajuta, in contextul in care, de la finalul anului trecut, au fost confirmate peste 30 de milioane de contaminari cu SARS-CoV-2 in intreaga lume.

Administratia Sector 4 Bucuresti cumpara masti de protectie la preturi de sase-sapte ori mai mari decat pretul la zi

Administratia locala din Sector 4 a anuntat in luna mai ca pune la bataie un buget in valoare de peste 64 de milioane de lei pentru a achizitiona 15,4 milioane de masti faciale medicale de unica folosinta si peste 30 milioane de manusi tot de.

Facebook ia o masura radicala ca sa rezolve una dintre cele mai mari probleme

Facebook spune ca grupurile dedicate subiectelor legate de sanatate nu mai sunt eligibile sa apara in recomandari. Actualizarea face parte din ultimul efort al companiei de a combate.

Romania, printre tarile cu cele mai mari scumpiri din UE in luna august

Romania se numara printre tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei in august, o luna in care restrictiile impuse pentru a tine sub control pandemia de coronavirus COVID-19) au continuat sa fie ridicate, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Lionel Messi, fotbalistul cu cele mai mari venituri in 2020

In pofida telenovelei plecarii de la Barcelona, amanata in cele din urma spre usurarea fanilor catalani, Lionel Messi ramane fotbalistul cu cel mai mare venit obtinut in acest an pandemic 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2443 seconds )