Libnet.ro
UNICEF

01:05

Electrolux a donat masini de spalat si uscatoare Spitalului Judetean din Satu Mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Electrolux a donat masini de spalat si uscatoare Spitalului Judetean din Satu Mare

Electrolux Romania a donat Spitalului Judetean din Satu Mare doua masini de spalat si doua uscatoare de rufe, pentru a veni in sprijinul spitalului si a personalului medical, in lupta impotriva raspandirii virusului Covid-19, anunta compania intr-un. continuă pe Wall-Street Ro

BREAKING |Sectia ORL a Spitalului Judetean din Valcea a fost inchisa

Sectia ORL a Spitalului Judetean din Valcea a fost inchisa, dupa ce asistenta sefa a sectiei a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. in prezent, se desfasoara ancheta epidemiologica.

Tunel pentru dezinfectia echipamentului de protectie, donat Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau

O donatie extrem de importanta a ajuns in posesia cadrelor medicale din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau. O firma privata din Buzau a creat si a oferit, luni, unitatii spitalicesti un tunel de dezinfectie pentru echipamentul personalului medical.

Sorina Pintea s-a razgandit cu privire la demisia de la sefia Spitalului Judetean din Baia Mare si a fost repusa in functie

Fostul ministru PSD al Sanatatii, Sorina Pintea, a revenit asupra demisiei din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare, fiind repusa in functie, scrie publicatia G4media. Pintea a demisionat pe 2 martie, dupa ce a fost pusa sub urmarire penala de procurorii anticoruptie pentru luare de mita.

Managerul Spitalului Judetean din Targu-Jiu a ascuns ca unitatea are aparat pentru testarea pacientilor pentru coronavirus. Parchetul a deschis dosar penal

Parchetul a deschis dosar de cercetare penala in rem pentru fapte) pentru neglijenta in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce managerul Spitalului Judetean din Targu-Jiu, Dumitru Vienescu, a sustinut ca nu are aparat pentru testarea pacientilor pentru coronavirus. Ulterior, s-a constatat insa ca spitalul avea aparat Real Time PCR de doi ani, pentru care trebuia cumparat kit Xpert Epress SARS-CoV-2.

Sorina Pintea si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si-a retras demisia din functia de manager al Spitalului Judetean din Baia Mare, depusa in data de 5 martie si a anuntat ca se afla in concediu medical. in.

Managerul si directorul medical al Spitalului Judetean Deva au demisionat

Mangerul Spitalului Judetean Deva si directorul medical a unitatii medicale au demisionat. Potrivit prefectului judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, ministrul Sanatatii urmeaza sa vina la Deva in urmatoarele zile.

Sorina Pintea a revenit asupra demisiei si vrea sa ramana la sefia Spitalului Judetean Baia Mare. Fostul ministru al Sanatatii se afla sub control judiciar in dosarul de luare de mita

Fostul ministru al Sanatatii Sorina Pintea s-a razgandit si a revenit asupra deciziei de a demisiona de la sefia Spitalului Judetean de Urgenta Dr. Constantin Opris din Baia Mare, astfel ca ea va ramane in continuare la conducerea unitatii. Informatia e dezvaluita de publicatia locala ActualMM. ro, care prezinta un document oficial. in acest moment, Sorina Pintea se afla sub control judiciar in dosarul in care este acuzata de luare de mita in forma continuata, fiind cercetata in libertate.

VIDEO Sectia ORL a Spitalului Judetean Valcea, inchisa dupa ce asistenta sefa a fost testata pozitiv la Covid-19

O intreaga sectie medicala a Spitalului Judetean Valcea a fost inchisa temporar dupa ce un cadru medical s-a infectat cu noul coronavirus.

Un brancardier, angajat al Spitalului Judetean Constanta, testat pozitiv cu COVID-19

Un angajat al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta a fost confirmat cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de primarul localitatii unde pacientul locuieste.

Digi 24: O asistenta de la Spitalul Judetean din Deva, in stare grava, dupa ce a fost scuipata de o pacienta Covid pozitiva

Bianca Glodean, medic internist la Spitalul Judetean din Deva, a povestit la Digi24 ca una dintre asistente a fost scuipata de o pacienta cu Covid-19, iar acum cadrul medical, care s-a infectat intre timp, este intr-o stare destul de grava.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )