Libnet.ro
UNICEF

01:05

Managerul si directorul medical al Spitalului Judetean Deva au demisionat

Hotnews Hotnews,
 Managerul si directorul medical al Spitalului Judetean Deva au demisionat

Mangerul Spitalului Judetean Deva si directorul medical a unitatii medicale au demisionat. Potrivit prefectului judetului Hunedoara, Vasilica Poteca, ministrul Sanatatii urmeaza sa vina la Deva in urmatoarele zile. continuă pe Hotnews

Criza coronavirus la Spitalul Judetean Deva. Managerul si directorul medical au demisionat

Criza coronavirus persista la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. Managerul si directorul medical au demisionat din functii, dupa o saptamana.

Managerul Spitalului Judetean din Targu-Jiu a ascuns ca unitatea are aparat pentru testarea pacientilor pentru coronavirus. Parchetul a deschis dosar penal

Parchetul a deschis dosar de cercetare penala in rem pentru fapte) pentru neglijenta in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor, dupa ce managerul Spitalului Judetean din Targu-Jiu, Dumitru Vienescu, a sustinut ca nu are aparat pentru testarea pacientilor pentru coronavirus. Ulterior, s-a constatat insa ca spitalul avea aparat Real Time PCR de doi ani, pentru care trebuia cumparat kit Xpert Epress SARS-CoV-2.

VIDEO Sectia ORL a Spitalului Judetean Valcea, inchisa dupa ce asistenta sefa a fost testata pozitiv la Covid-19

O intreaga sectie medicala a Spitalului Judetean Valcea a fost inchisa temporar dupa ce un cadru medical s-a infectat cu noul coronavirus.

Tunel pentru dezinfectia echipamentului de protectie, donat Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau

O donatie extrem de importanta a ajuns in posesia cadrelor medicale din Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean Buzau. O firma privata din Buzau a creat si a oferit, luni, unitatii spitalicesti un tunel de dezinfectie pentru echipamentul personalului medical.

BREAKING |Sectia ORL a Spitalului Judetean din Valcea a fost inchisa

Sectia ORL a Spitalului Judetean din Valcea a fost inchisa, dupa ce asistenta sefa a sectiei a fost depistata pozitiv cu noul coronavirus. in prezent, se desfasoara ancheta epidemiologica.

Un brancardier, angajat al Spitalului Judetean Constanta, testat pozitiv cu COVID-19

Un angajat al Spitalului Judetean de Urgenta Constanta a fost confirmat cu COVID-19. Anuntul a fost facut chiar de primarul localitatii unde pacientul locuieste.

Secretarul de stat Ionel Oprea spune ca angajatii Spitalului Judetean Suceava intra in carantina institutionalizata

Secretarul de stat Ionel Oprea, care coordoneaza echipa militara de conducere de la Spitalul Judetean Suceava, a declarat, luni, ca angajatii spitalului vor trebui sa intre in carantina institutionalizata, pentru a limita riscul imbolnavirii din afara unitatii medicale.

Cine s-a imbogatit din modernizarea Spitalului Judetean Suceava. Patroana de pensiune, contracte de milioane de euro

Spitalul Judetean Suceava a trecut printr-un proces de modernizare care s-a intins pe o perioada de 10 ani. Documentele oficiale arata ca lucrarile extrem de costisitoare au fost efectuate de doar cateva firme, care au avut acces la contractele de milioane de euro finantate, in principal, de Consiliul Judetean Suceava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )