Libnet.ro
UNICEF

10:00

Electromagnetica contesta sanctiunea impusa de Consiliul Concurentei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electromagnetica contesta sanctiunea impusa de Consiliul Concurentei

Electromagnetica ELMA) a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Consiliului Concurentei legata de sanctionarea companiei cu suma de 10,02 milioane de lei, reprezentand 4,23% din cifra de afaceri a anului 2016, pentru o presupusa incalcare a legii concurentei privind comercializarea contoarelor, arata emitentul intr-un raport remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

Electrica si Electomagnetica au contestat decizia de sactionare impusa de Consiliul Concurentei

Electrica si Electomagnetica au contestat decizia de sactionare impusa de Consiliul Concurentei, la inceputul acestui an, referitoare la intelegeri anticoncurentiale piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice.

Electrica si Electomagnetica au contestat decizia de sanctionare impusa de Consiliul Concurentei

Electrica si Electomagnetica au contestat decizia de sanctionare impusa de Consiliul Concurentei, la inceputul acestui an, referitoare la intelegeri anticoncurentiale piata comercializarii contoarelor si echipamentelor conexe pentru masurarea energiei electrice.

Tranzactie indoielnica la cel mai longeviv producator de caramizi din Romania. Consiliul Concurentei a inceputo investigatie care poate bloca vanzarea

O adresa a Consiliului Concurentei arata ca exista indoieli serioase in ceea ce priveste tranzactia prin care Wienerberger Sisteme de Caramizi, companie a Grupului Wienerberger, vrea sa preia Brikston Construction Solutions, fosta Ceramica Iasi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )