Libnet.ro
UNICEF

14:00

Electromagnetica vrea sa distribuie jumatate din profit, ca dividende

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electromagnetica vrea sa distribuie jumatate din profit, ca dividende

Actionarii Electromagnetica ELMA) se vor intalni, in data de 22 aprilie, pentru a aproba propunerea conducerii companiei de a distribui circa jumatate din profitul net obtinut anul trecut, de 4,82 milioane de lei, sub forma de dividende, potrivit notei remisa de emitent operatorului pietei noastre de capital. continuă pe Ziarul Bursa

Transgaz vrea sa distribuie doar jumatate din profit sub forma de dividende, in ciuda politicii Guvernului de a stoarce la maximum conturile companiilor de stat

Consiliul de Administratie al Transgaz propune repartizarea, sub forma forma de dividende, doar a jumatate din profitul pe 2018. Aceasta in conditiile in care guvernul PSD- ALDE forteaza in fiecare an companiile de stat sa distribuie aproape tot profitul, plus rezervele. Transgaz a mai facut astfel de propuneri, invocand nevoia de bani pentru investitii majore, insa Guvernul nu le-a acceptat, solicitand aproape tot profitul si rezervele.

Transgaz tine de bani si vrea sa distribuie doar jumatate din profit sub forma de dividende

Administratorii Transgaz TGN) vor propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 21,66 lei/actiune anul acesta, reprezentand jumatate din profitul inregistrat in 2019, restul banilor urmand sa fie folositi pentru constituirea unor surse.

PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Randament brut de 9% Actionarii Conpet COTE) sunt convocati, in data de 23 aprilie, sa aprobe distribuirea de dividende in suma de 59,24 milioane de lei, echivalentul a 90% din profitul net reintregit cu provizionul pentru participarea salariatilor la profit) realizat anul trecut, de 65,76 milioane de lei, informeaza societatea printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU SEDINTA DIN 23 APRILIE: Conpet propune actionarilor distribuirea a 90% din profit si dividende suplimentare

Randament brut de aproape 9% Actionarii Conpet COTE) sunt convocati, in data de 23 aprilie, sa aprobe distribuirea de dividende in suma de 59,24 milioane de lei, echivalentul a 90% din profitul net reintregit cu provizionul pentru participarea salariatilor la profit) realizat anul trecut, de 65,76 milioane de lei, informeaza societatea printr-o notificare remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU SEDINTA ACTIONARILOR DIN 24 APRILIE: IAR Brasov propune distribuirea a peste o treime din profit ca dividende

Conducerea producatorului de elicoptere militare IAR Brasov IARV) a propus actionarilor pentru sedinta din 24 aprilie distruirea sumei de 11,51 milioane de lei sub forma de dividende, echivalentul a aproape 37% din profitul net de 31,18 milioane de lei realizat in 2018.

CHIAR SI CU ESECUL DE ANUL TRECUT Transgaz insista sa repartizeze 50% din profit, ca dividende

Conducerea Transgaz TGN) propune actionarilor repartizarea sumei de 255,02 milioane de lei ca dividende, echivalentul a circa 51% din profitul net al anului trecut, de 495,67 milioane de lei.

BVB Peste jumatate din rulaj, asigurat de schimburile cu obligatiuni

Toti cei noua indici ai bursei au incheiat ziua in crestere Lichiditatea inregistrata in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a coborat la 42,24 milioane de lei, sub valoarea medie zilnica inregistrata in acest an, mai mult de jumatate din rulajul zilei, respectiv 24,08 milioane de lei, fiind dat de transferul a 2. 399 de obligatiuni Unicredit Bank UCB20), ultima cotatie a titlurilor fiind de 99,7 lei.

IN SEDINTA DIN 24 APRILIE: Actionarii Oil Terminal voteaza constituirea garantiilor necesare continuarii activitatii

Actionarii Oil Terminal OIL) sunt chemati in sedinta din 24 aprilie 2019 sa aprobe constituirea garantiilor si a unui pachet secundar de garantare necesare pentru obtinerea autorizatiei de utilizare a garantiei globale, necesara, de altfel, pentru primirea de marfuri in antrepozit vamal in conformitate cu legislatia secundara, se arata intr-un comunicat al societatii transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )