Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elek Levente, liderul USR Cluj, cel care ar trebui sa preia presedintia interimara a USR dupa demisia lui Nicusor Dan

Hotnews Hotnews,
 Elek Levente, liderul USR Cluj, cel care ar trebui sa preia presedintia interimara a USR dupa demisia lui Nicusor Dan

Presedintele USR Cluj, Elek Levente, va prelua sefia interimara a Uniunii Salvati Romania dupa demisia lui Nicusor Dan, deoarece este vicepresedintele care a obtinut cel mai mare numar de voturi la congresul partidului, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

Elek Levente, presedinte interimar al USR

Vicepresedintele care a obtinut cele mai multe voturi la Congresul USR, Elek Levente, va fi presedintele interimar al formatiunii politice, dupa ce Nicusor Dan a anuntat, joi, ca a demisionat din functia de presedinte al USR, dar si din calitatea de membru de partid.

Elek Levente este presedintele interimar al USR

Elek Levente este presedintele interimar al USR pentru ca este vicepresedintele care a obtinut cele mai multe voturi la Congresul partidului, informeaza formatiunea, printr-un comunicat. Biroul National va.

Elek Levente este noul presedinte interimar al USR, dupa demisia lui Nicusor Dan

Elek Levente va fi presedintele interimar al formatiunii politice, dupa ce Nicusor Dan a anuntat, joi, ca a demisionat din functia de presedinte al USR, dar si din calitatea de membru de partid, se arata intr-un comunicat remis de USR.

Ruptura in familia Salvati Romania. Nicusor Dan demisioneaza din USR. Elek Levente este noul presedinte interimar al partidului

Presedintele USR, Nicusor Dan, a demisionat din partid, dupa ce Biroul Permanent al acestei formatiuni a decis, prin vot, sa nu sustina refrendumul pentru definirea familiei traditionale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )