Libnet.ro
UNICEF

14:15

Elek Levente este noul presedinte interimar al USR, dupa demisia lui Nicusor Dan

România Liberă România Liberă,
Elek Levente este noul presedinte interimar al USR, dupa demisia lui Nicusor Dan

Elek Levente va fi presedintele interimar al formatiunii politice, dupa ce Nicusor Dan a anuntat, joi, ca a demisionat din functia de presedinte al USR, dar si din calitatea de membru de partid, se arata intr-un comunicat remis de USR. continuă pe România Liberă

Ruptura in familia Salvati Romania. Nicusor Dan demisioneaza din USR. Elek Levente este noul presedinte interimar al partidului

Presedintele USR, Nicusor Dan, a demisionat din partid, dupa ce Biroul Permanent al acestei formatiuni a decis, prin vot, sa nu sustina refrendumul pentru definirea familiei traditionale.

Elek Levente este presedintele interimar al USR

Elek Levente este presedintele interimar al USR pentru ca este vicepresedintele care a obtinut cele mai multe voturi la Congresul partidului, informeaza formatiunea, printr-un comunicat. Biroul National va.

Elek Levente, presedinte interimar al USR

Vicepresedintele care a obtinut cele mai multe voturi la Congresul USR, Elek Levente, va fi presedintele interimar al formatiunii politice, dupa ce Nicusor Dan a anuntat, joi, ca a demisionat din functia de presedinte al USR, dar si din calitatea de membru de partid.

Elek Levente, liderul USR Cluj, cel care ar trebui sa preia presedintia interimara a USR dupa demisia lui Nicusor Dan

Presedintele USR Cluj, Elek Levente, va prelua sefia interimara a Uniunii Salvati Romania dupa demisia lui Nicusor Dan, deoarece este vicepresedintele care a obtinut cel mai mare numar de voturi la congresul partidului, transmite News. ro.

Vladimir Putin, primul lider strain care il viziteaza pe noul presedinte al Frantei

Vladimir Putin a fost primit la Palatul Versailles de noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, vizita presedintelui rus fiind ocazionata de celebrarea a 300 de ani de relatii diplomatice franco-ruse. Astfel,.

Vladimir Putin la Versailles. Noul presedinte Macron il asteapta pe liderul de la Kremlin. Presedintia franceza sustine ca va fi un dialog fara concesii

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, il primeste luni, la Palatul Versailles, pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

LIVE VIDEO + FOTO. Vladimir Putin la Versailles. Noul presedinte Macron il asteapta pe liderul de la Kremlin. Presedintia franceza sustine ca va fi un dialog fara concesii

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, il primeste luni, la Palatul Versailles, pe liderul de la Kremlin, Vladimir Putin.

Emag este noul actionar majoritar al firmei de curierat rapid Sameday Courier

Retailerul online Emag este noul actionar majoritar al Sameday Courier, cu o participatie de 80%, potrivit unui comunicat al firmei de curierat rapid.

Luca-Nicolae Iacobici, presedinte interimar al Directoratului Transelectrica

Consiliul de Supraveghere al Transelectrica TEL) l-a numit ieri pe Luca-Nicolae Iacobici in functia de membru provizoriu si presedinte al Directoratului, incepand cu data de 1 iunie, in locul lui Toni Teau, potrivit unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

E oficial! El este noul antrenor al Barcelonei (FOTO)

Barcelona are un nou antrenor dupa despartirea de Luis Enrique. Ernesto Valverde a fost confirmat noul antrenor al catalanilor. Valverde a mai condus banca tehnica la Bilbao, Espanyol, Olympiacos, Villarreal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )