Libnet.ro
UNICEF

09:00

Elena Basescu o ataca dur pe Monica Macovei: in 2009, nu m-am ascuns pe liste, ca Monica Macovei

Antena3 Antena3,
Elena Basescu o ataca dur pe Monica Macovei: in 2009, nu m-am ascuns pe liste, ca Monica Macovei

In plina campanie pentru europarlamentare, Elena Basescu o ataca dur pe Monica Macovei, intr-o postare pe Facebook. Fiica presedintelui spune ca activitatea sa la Bruxelles este mult mai intensa decat cea a. continuă pe Antena3

Elena Basescu, atac dur la Monica Macovei: A renuntat la principii pentru a obtine un loc pe lista PDL la europarlamentare

Intr-o postare pe blogul personal, Elena Basescu o ataca dur pe Monica Macovei, sustinand ca acesta a renuntat la principii pentru a obtine un loc pe lista PDL la europarlamentare. Elena Basescu s-a arata deranjata de un articol de presa care face comparatie intre activitatea sa si cea lui Macovei. Totodata, fiica cea mica a presedintelui, care a castigat in 2009 un mandat de europarlamentar cu sustinerea neoficiala a PDL-lui, a sustinut ca activitatea sa este mult mai intensa decat a lui Macovei, care s-a ascuns pe o lista de partid. Vezi si articolul:Cum a fost aleasa EBA: Cinci filiale PDL raporteaza in detaliu operatiunea Voturi pentru Elena Basescu.

Felix Rache: Monica Macovei o fi invidioasa pe succesurile Elenei Basescu

Felix Rache, realizatorul pastilei satirice Deziluzia Optica, a comentat atacul Elenei Basescu la adresa Monicai Macovei. O fi invidioasa doamna Monica Macovei pe succesurile doamnei Elenei Basescu, a spus.

Monica Macovei: Dictatura este la granitele Romaniei si Republicii Moldova

Europarlamentarul roman Monica Macovei considera ca actiunile Federatiei Ruse in Ucraina pune in pericol securitatea intregii regiuni.

Cristian Preda: Elena Basescu a strans semnaturi si ar putea candida independenta la euroalegeri

Europarlamentarul Cristian Preda, care va deschide lista PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai, sustine ca Elena Basescu a strans o suta de mii de semnaturi si ar putea candida independenta la europene,.

Preda: Elena Basescu poate candida independenta la PE, dar o chem pe lista PMP

Europarlamentarul Cristian Preda, care va deschide lista PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai, sustine ca Elena Basescu a strans o suta de mii de semnaturi si ar putea candida independenta la europene, el.

Nu va fi Elena Basescu un pret prea mare pentru Miscarea Populara?.

Elena Basescu are toate sansele sa mai prinda un mandat de europarlamentar, de data aceasta, pe listele partidului care sustine ca este cel mai curat si mai reformator din Romania. Ar fi acesta un avantaj pentru Miscarea Populara? Sau o piatra de moara? Este cel mai activ europarlamentar, cu o prestatie si o activitate foarte buna in Republica Moldova, a avut o serie de luari de pozitii extrem de mediatizate, bine cotate, bine evaluate. Este un europarlamentar care ar merita sa-si .

Basescu ataca Antena 3. Operatiunea inchideti Antenele, in imagini

Scandalul intretinut de adulatorii lui Traian Basescu a fost dezbatut, miercuri seara, la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei. Mihai Gadea a comentat, alaturi de Mircea Badea, Mugur Ciuvica si Radu Tudor,.

O tanara care a pozat in Libertatea, la pagina 5, s-a inscris in PMP, unde isi doreste o cariera politica de invidiat precum Elena Udrea si Elena Basescu

O tanara care a pozat in Libertatea la fata de la pagina 5 s-a inscris in Partidul Miscarea Populara afirmand ca isi doreste o cariera politica de invidiat, asa cum au Elena Udrea si Elena Basescu, pe care declara ca le admira foarte mult.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )