Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elena Basescu deschide lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare (VIDEO)

B1 B1,
Elena Basescu deschide lista PMP Constanta pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul europarlamentar Elena Basescudeschide lista de candidati ai Partidului Miscarea Populara la Constanta. Liderul PMP, Eugen Tomac, a anuntat, joi, ca partidul a finalizat listele de candidaturi pentru. continuă pe B1

Elena Basescu, prima pe lista PMP Constanta pentru alegerile parlamentare

Elena Basescu deschide lista PMP Constanta la alegerile parlamentare. Fiica fostului presedinte Traian Basescu a primit locul asigurat in Camera Deputatilor, desi nu a activat o zi in filiala de la Constanta, orasul ei natal.

VASLUI: Nelu Tataru deschide lista candidatilor PNL pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ocupa prima pozitie pe lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar la Senat lista este deschisa de Iulian Baca, reprezentant al organizatiei PNL Barlad si consilier personal al primarului Dumitru Boros.

Orban a anuntat ca deschide lista PNL la Bucuresti pentru Camera Deputatilor Ce nume sunt pe listele liberalilor pentru parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca va deschide lista partidului pentru Camera Deputatilor la Bucuresti. El a precizat ca liberalii vor depune listele cu semnaturi in 20 octombrie, iar pe 21 octombrie - listele cu candidati pentru alegerile parlamentare.

Elena Basescu, cap de lista la alegerile parlamentare la PMP Constanta

Elena Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, este capul listei PMP Constanta pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare, anunta partidul intr-un comunicat de presa.

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu revine in politica. Unde va candida mezina fostului presedinte

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, revine in politica si a anuntat ca va candida pe listele PMP Constanta pentru un mandat de deputat.

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat.

Elena Basescu candideaza la Constanta pentru alegerile parlamentare

Elena Basescu, fiica fostului sef al statului, a anuntat ca va candida, pe lista PMP, pentru un mand.

Eugen Tomac si Cristian Diaconescu deschid lista PMP la parlamentare in Bucuresti Fostul fotbalist Dorinel Munteanu, candidat la Cluj pentru un loc de senator

Lista PMP la Camera Deputatilor este deschisa de liderul partidului, Eugen Tomac, iar la Senat de catre fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu. Fostul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista la Senat in judetul Cluj, in timp ce la Timisoara Mihail Neamtu va deschide lista pentru Camera Deputatilor.

VIDEO Elena Basescu, candidat PMP pentru un loc de deputat la Constanta: Prin rolul pe care l-am avut, de mama singura a trei copii, am capatat o dimensiune diferita a societatii

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, va candida din partea PMP pentru un loc de deputat la Constanta. Ea sustine ca va promova in Parlament interesele familiilor monoparentale, spunand ca, prin rolul ei de mama singura a trei copii, a capatat o dimensiune diferita a societatii.

Alexandru Rafila va deschide lista de Bucuresti a PSD la Camera Deputatilor: Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta Ce spune despre posibilitatea ca alegerile sa fie amanate (VIDEO)

Alexandru Rafila a confirmat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca el este cel care va deschide lista de Bucuresti a PSD pentru alegerile la Camera Deputatilor. Lista de Buzau nu o deschid cu siguranta, a.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )