Libnet.ro
UNICEF

08:15

Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Adevărul Adevărul,
Surpriza! Alexandru Rafila deschide lista PSD la parlamentare

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor din Bucuresti la alegerile parlamentare, conform publicatiei republica. ro. in vara, Victor Ponta i-a propus acestuia sa candideze din partea ProRomania pentru Primaria Capitalei, dar Rafila a refuzat. continuă pe Adevărul

Alexandru Rafila deschide lista PSD la alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor

Reputatul medic Alexandru Rafila va figura primul pe lista pentru alegerile parlamentare la Camera Deputatilor, din partea Partidului Social Democrat PSD), au confirmat surse din PSD pentru antena3. ro.

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti (surse)

Alexandru Rafila va deschide lista PSD pentru Camera Deputatilor in Bucuresti, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Vechea garda din PSD trasa pe linie moarta Oprisan, Iordache, Nicolicea si Carmen Dan nu au loc pe lista PSD la Parlament.

Gabriela Firea: Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei (VIDEO)

Gabriela Firea a declarat, vineri, la sediul PSD, ca va deschide lista social-democratilor de la Senatul Romaniei pentru alegerile parlamentare. Voi deschide lista PSD de la Senatul Romaniei, asa cum a anunta.

Gabriela Firea anunta ca va deschide lista PSD pe Capitala la Senat

Gabriela Firea a anuntat ca va deschide lista PSD pe Bucuresti la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, dupa cum a informat public si liderul social-democratilor Marcel Ciolacu.

Orban a anuntat ca deschide lista PNL la Bucuresti pentru Camera Deputatilor Ce nume sunt pe listele liberalilor pentru parlamentare

Liderul PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, ca va deschide lista partidului pentru Camera Deputatilor la Bucuresti. El a precizat ca liberalii vor depune listele cu semnaturi in 20 octombrie, iar pe 21 octombrie - listele cu candidati pentru alegerile parlamentare.

VASLUI: Nelu Tataru deschide lista candidatilor PNL pentru Camera Deputatilor la alegerile parlamentare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, ocupa prima pozitie pe lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar la Senat lista este deschisa de Iulian Baca, reprezentant al organizatiei PNL Barlad si consilier personal al primarului Dumitru Boros.

Alexandru Rafila ar putea candida pentru Camera Deputatilor, pe listele PSD Bucuresti

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, ar putea candida pe listele PSD Bucuresti pentru Camera Deputatilor, au.

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

SURSELudovic Orban si Florin Citu ar putea deschide lista PNL la alegerile parlamentare

Ludovic Orban ar putea deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor, iar ministrul de Finante Florin Citu pe cea la Senat, au declarat surse liberale, pentru News. ro. De asemenea, printre candidati s-ar putea regasi si alti membri ai Guvernului, cat si candidatii la sectoare, Adrian Moraru si Cristian Bacanu, au adaugat sursele citate.

GABRIELA FIREA: Asa cum a informat presedintele PSD, voi deschide lista de Bucuresti la Senat

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi, inaintea unei sedinte cu conducerea partidului, ca va deschide lista candidatilor din Capitala pentru Senat, asa cum a informat liderul formatiunii, Marcel Ciolacu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )