Libnet.ro
UNICEF

08:45

Elena Basescu inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe lista PMP pentru PE.

România Liberă România Liberă,
Elena Basescu inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe lista PMP pentru PE.

Partidul Miscarea Populara va depune luni la BEC lista candidatilor pentru PE, a declarat sambata Elena Udrea, aratand ca Elena Basescu are deja semnaturile necesare pentru a candida ca independenta si inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe lista Miscarii Populare. Eu cred ca o candidatura ca in 2009 pentru Elena Basescu - a mai candidat ca independenta - ar lua din voturile PMP, un partid care creste, dar ne dorim un scor cu doua cifre. Orice procent luat din procentul Miscarii Populare . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Elena Basescu nu si-a explimat intentia de a veni pe lista PMP pentru PE (VIDEO)

Partidul Miscarea Populara va depune luni la BEC lista candidatilor pentru PE, a declarat sambata Elena Udrea, aratand ca Elena Basescu are deja semnaturile necesare pentru a candidsa ca independenta si.

Udrea: EBA nu si-a exprimat intentia de a candida pe lista PMP la europarlamentare.

Partidul Miscarea Populara va depune, luni, la BEC, lista candidatilor pentru PE, a declarat sambata Elena Udrea, aratand ca Elena Basescu are deja semnaturile necesare pentru a candida ca independenta si inca nu si-a exprimat intentia de a veni pe lista Miscarii Populare. Citeste si: Preda o vrea pe EBA pe lista PMP la europarlamentare Eu cred ca o candidatura ca in 2009 pentru Elena Basescu - a mai candidat ca independenta - ar lua din voturile PMP, un partid care creste, dar ne dorim un .

Elena Basescu, atac dur la Monica Macovei: A renuntat la principii pentru a obtine un loc pe lista PDL la europarlamentare

Intr-o postare pe blogul personal, Elena Basescu o ataca dur pe Monica Macovei, sustinand ca acesta a renuntat la principii pentru a obtine un loc pe lista PDL la europarlamentare. Elena Basescu s-a arata deranjata de un articol de presa care face comparatie intre activitatea sa si cea lui Macovei. Totodata, fiica cea mica a presedintelui, care a castigat in 2009 un mandat de europarlamentar cu sustinerea neoficiala a PDL-lui, a sustinut ca activitatea sa este mult mai intensa decat a lui Macovei, care s-a ascuns pe o lista de partid. Vezi si articolul:Cum a fost aleasa EBA: Cinci filiale PDL raporteaza in detaliu operatiunea Voturi pentru Elena Basescu.

Tupeu second hand de la firma Elena Basescu@comp..

Nu-i vom spune EBA si nici fata lui tata, asa cum o alinta presa de ani de zile, ci pur si simplu Elena Basescu, dupa cum e cunoscuta in Parlamentul European. Acolo unde s-a surmenat muncind la cele 1859 de activitati, majoritatea vorbite. Ambitioasa nevoie mare, cu egoul dilatat si bine intretinut de adulatorii maretului sau tata, doamna Elena Basescu alege lupta deschisa, fara manusi si sofisticarii jucause, ridicind stacheta cit de sus i se permite. Si i se permite. Caci intr-o societate .

Elena Basescu nu a facut mai mult rau Romaniei decat Monica Macovei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat astazi ca europarlamentarul independent Elena Basescu sustinuta de PMP) nu a facut mai mult rau Romaniei decat a facut eurodeputatul PDL Monica Macovei, iar greselile de exprimare ale celei dintai nu se observa in Parlamentul European, transmit surse din presa.

Elena Basescu o ataca dur pe Monica Macovei: in 2009, nu m-am ascuns pe liste, ca Monica Macovei

In plina campanie pentru europarlamentare, Elena Basescu o ataca dur pe Monica Macovei, intr-o postare pe Facebook. Fiica presedintelui spune ca activitatea sa la Bruxelles este mult mai intensa decat cea a.

Cristian Preda: Elena Basescu a strans semnaturi si ar putea candida independenta la euroalegeri

Europarlamentarul Cristian Preda, care va deschide lista PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai, sustine ca Elena Basescu a strans o suta de mii de semnaturi si ar putea candida independenta la europene,.

Preda: Elena Basescu poate candida independenta la PE, dar o chem pe lista PMP

Europarlamentarul Cristian Preda, care va deschide lista PMP la alegerile europarlamentare din 25 mai, sustine ca Elena Basescu a strans o suta de mii de semnaturi si ar putea candida independenta la europene, el.

O tanara care a pozat in Libertatea, la pagina 5, s-a inscris in PMP, unde isi doreste o cariera politica de invidiat precum Elena Udrea si Elena Basescu

O tanara care a pozat in Libertatea la fata de la pagina 5 s-a inscris in Partidul Miscarea Populara afirmand ca isi doreste o cariera politica de invidiat, asa cum au Elena Udrea si Elena Basescu, pe care declara ca le admira foarte mult.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )