Libnet.ro
UNICEF

06:00

Elena Ceausescu, dupa ce a aflat ca Ion Iliescu a preluat puterea: Vezi Nicule, ti-am zis sa-l termini

Antena3 Antena3,
Elena Ceausescu, dupa ce a aflat ca Ion Iliescu a preluat puterea: Vezi Nicule, ti-am zis sa-l termini

In urma cu 30 de ani, in seara zilei de 24 decembrie, conducerea Frontului Salvarii Nationale a decis eliminarea, in regim de urgenta, a sotilor Ceausescu. Procesul si executia au avut loc intr-o unitate militara din Targoviste, chiar in prima zi de Craciun. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Elena Ceausescu, dupa ce a aflat ca Ion Iliescu a preluat puterea: Vezi Nicule, ti-am zis sa-l termini

In urma cu 30 de ani, noua putere instaurata imediat dupa fuga lui Ceausescu incerca sa se consolideze. in seara zilei de 24 decembrie, conducerea Frontului Salvarii Nationale a decis executarea in regim de urgenta a sotilor Ceausescu.

Ion Iliescu, dupa ce Gelu Voican a fost agresat: O serie de organizatii de revolutionari sau de ONG-uri vor sa impuna versiunea lor despre Revolutie

Fostul presedinte Ion Iliescu a reactionat dupa ce omul alaturi de care a preluat puterea in primele clipe ale Romaniei postdecembriste si alaturi de care conduce Institutul Revolutiei Romane, Gelu Voican.

Prin ce matrapazlac a capturat Gelu Voican Voiculescu Institutul Revolutiei. Ce salariu incaseaza si ce rol a avut Ion Iliescu

In martie 2018, Gelu Voican Voiculescu, cercetat pentru crime impotriva umanitatii, a preluat sefia Institutului Revolutiei, dupa o actiune in forta, sprijinit de vechi tovarasi revolutionari: Cazimir Ionescu, Razvan Theodorescu si, de la distanta, Ion Iliescu. Desi nu-si declara leafa, salariul lui Gelu Voican Voiculescu e de 7. 359 de lei lunar. Azi se implinesc 30 de ani de la fuga lui Ceausescu.

Ion Iliescu, despre procesul si executia sotilor Ceausescu: Decizia a fost corecta

La 30 de ani de la Revolutie, Ion Iliescu declara intr-un interviu pentru Mediafax ca procesul dictatorilor Ceausescu a fost o necesitate pentru a curma pierderile de vieti omenesti. Fostul presedinte spune ca rapiditatea cu care au fost executati sotii Ceausescu a tinut de conditiile in care se afla atunci Romania. Decizia a fost corecta. Si era unica solutie pentru a iesi din aceasta drama si tragedie pentru toti, a spus Ion Iliescu.

Ion Iliescu NU REGRETA executia rapida a sotilor Ceausescu

Fostul presedinte Ion Iliescu a rememorat, intr-un interviu in exclusivitate, cum a trait Revolutia .

Ce a spus Elena Ceausescu despre banii familiei, la proces. Secretele care au iesit la iveala, inainte de executie

Dupa 30 de ani de la Revolutie noi secrete ale cuplului Ceausescu au iesit la iveala. Se pare ca Nicolae Ceausescu a fost acuzat de disparitia unui miliard de dolari din fondurile statului, chiar cu putin timp inainte de a fi executat. Ce a spus Elena Ceausescu despre banii familiei? Nicolae Ceausescu, acuzat de disparitia .

Reactia lui Ion Iliescu, dupa ce Gelu Voican Voiculescu a fost lovit in Piata Universitatii

Fostul presedinte Ion Iliescu afirma ca ceea ce s-a intamplat, sambata, in Piata Universitatii, la c.

SOC TOTAL in Romania: Elena Ceausescu a fost DESHUMATA! E HALUCINANT ce au gasit medicii legisti in GURA tovarasei!

Liderii comunisti Nicolae si Elena Ceausescu au fost ingropati in decembrie 1989 in cimitirul Ghencea, dupa ce au fost executati.

Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii. Libertatea a fost cucerita cu un pret greu

La Troita din Piata Universitatii, la ceremonia de comemorare a eroilor cazuti la Revolutia din 1989. Mai multi revolutionari l-au imbrancit si scuipat pe Gelu Voican-Voiculescu in momentul in care acesta si-a facut aparitia. Fostul politician a plecat cu capul spart din mijlocul multimii furioase. Ion Iliescu, reactie dura la adresa revolutionarilor din Piata Universitatii .

Ce facea Ion Iliescu in timpul Revolutiei. CTP a dezvaluit acum tot ce i-a spus fostul presedinte despre seara de 21 decembrie 1989

Cristian Tudor Popescu a dezvaluit ce a facut Ion Iliescu in timpul Revolutiei din 1989, in contextul in care Institutul Revolutiei Romane, pe care fostul sef de stat il conduce impreuna cu Gelu Voican-Voiculescu, orgainzeaza un concert in data de 22 decembrie. Trupa Vunk, Andra si alti artisti au anuntat ca nu mai participa la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )