Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Mosuc - o stea internationala la Opera din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Elena Mosuc - o stea internationala la Opera din Bucuresti

Exista in acest moment cateva cantarete de opera din Romania destul de multe raportat la gradul de popularitate al genului liric in randul celor 21 milioane de locuitori ai tarii) care au o cariera internationala stralucita. continuă pe Adevărul

General american: Daca NATO pleaca din Afganistan, exista riscul unui razboi civil

Generalul american in rezerva, Stanley McChrystal, a declarat ca dupa retragerea trupelor NATO din Afganistan, cel mai mare pericol pentru aceasta tara ramane amenintarea unui razboi civil. Potrivit generalului.

Mai multe strazi din Bucuresti si judetul Ilfov, fara energie electrica.

Mai multe strazi din Bucuresi si judetul Ilfov vor ramane, joi, fara curent eletric, pentru efectuarea unor lucrari, informeaza ENEL. In Bucuresti, intre orele 8,00 - 15,00, vor fi efectuate lucrari pe strazile Alexandru cel Bun, Berechet, Dumitrana, Otesani intre str. Ghica Tei si str. Alexandru cel Bun; str. Piata Amzei nr. 6-10; str. Soldat Zambila Ionita, zona de case si blocurile 7D, 7C, 10 si 9, str. Soldat Raduta Gheorghe, str. Azotului, blocurile 33D, 33C. In judetul Ilfov, intre 9,00 .

Perchezitii la proxenetii si prostituatele din Bucuresti.

Trei persoane acuzate de proxenetism au fost retinute, joi, dupa perchezitii domicilare si descinderi la un salon de masaj din cartierul Tineretului din Sectorul 4, in care patru tinere intretineau relatii sexuale pe bani, intr-un salon de masaj, potrivit unui comunicat al DGPMB. Clientii salonului erau racolati de doi barbati si de sotia unuia dintre acestia, toti trei fiind retinuti dupa perchezitiile facute de Serviciul de Investigatii Criminale al Politiei Sectorului 4. In cursul acestei .

Trupul neinsufletit al lui Adrian Iovan va fi depus maine la Scoala de Aviatie din Bucuresti

Trupul neinsufletit al pilotului Adrian Iovan, care a decedat in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni va fi transportat astazi la Bucuresti. Trupul celui care a salvat cinci persoane cu pretul vietii a.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )