Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Petrascu a demisionat din functia de Director General al Postei Romane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Petrascu a demisionat din functia de Director General al Postei Romane

Directorul General al Companiei Nationale Posta Romana CNPR), Elena Petrascu, si-a anuntat astazi, decizia de a demisiona din functia pe care o ocupa incepand cu octombrie 2017, informeaza un comunicat al CNPR, dat astazi publicitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Elena Petrascu a demisionat din functia de Director General al Postei Romane

Directorul General al Companiei Nationale Posta Romana CNPR), Elena Petrascu, si-a anuntat astazi, decizia de a demisiona din functia pe care o ocupa incepand cu octombrie 2017, informeaza un comunicat al CNPR, dat astazi publicitatii.

Elena Petrascu a demisionat de la sefia Postei Romane si a fost numita secretar general la Ministerul Transporturilor

Directorul general al Postei Romane, Elena Petrascu, a demisionat joi din functie, fiind numita secretar general la Ministerul Transporturilor, au declarat, pentru News. ro, reprezentanti ai companiei.

Elena Patrascu si-a dat demisia din functia de director general Posta Romana

Elena Petrascu si-a prezentat, astazi, demisia din functia de Director General al Postei Romane, in fata membrilor Consiliului de Administratie al companiei. Mai jos, declaratia sa la finalul scurtului mandat:.

Aeroporturi Bucuresti are un nou director general

Dan Baciu, fost director financiar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit luni in functia de director general, au declarat, pentru News. ro, reprezentanti ai companiei.

Ion Gavrila, numit director general interimar al CFR

Consiliul de Administratie al CFR l-a desemnat pe Ion Gavrila in functia de director general interimar al companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis vineri.

Dan Baciu, noul director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti

Dan Dumitru Baciu a fost numit, ieri, director general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a declarat, Ana State, purtatorul de cuvant al companiei, potrivit Agerpres. Dan Baciu va avea un mandat de patru luni, a precizat ea.

Gheorghe Popescu a cerut premierului eliberarea din functia de consilier de stat

Gheorghe Popescu a anuntat, astazi, ca i-a cerut premierului Viorica Dancila sa fie eliberat din functia de consilier de stat si numit consilier onorific in programul pentru organizarea Campionatului European din 2020.

Gica Popescu, eliberat, la cerere, din functia de consilier de stat in aparatul de lucru al premierului si numit consilier onorific

Gheorghe Popescu a fost eliberat, la cerere, din functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului printr-o decizie a premierului Viorica Dancila publicata marti in Monitorul Oficial, potrivit Agerpres. Fostul mare international de fotbal a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al premierului Mihai Tudose.

Numita secretar general in Ministerul Transporturilor, Elena Petrascu si-a inaintat demisia de la conducerea Postei Romane / Ce a facut in cele 4 luni de mandat

Elena Petrascu, director general interimar al Postei Romane, si-a inaintat joi, 15 februarie, demisia de la conducerea operatorului national postal, a anuntat compania, care a prezentat si un raport de activitate in cele 4 luni de mandat ale acesteia. Contactati de HotNews. ro pentru a afla motivele demisiei, reprezentanti ai Postei au declarat ca aceasta a fost numita in cursul acestei zile secretar general la Ministerul Transporturilor, condus de Lucian Sova, cel care a condus anterior Ministerul Comunicatiilor si care a si numit-o pe Elena Petrascu la conducerea Postei Romane.

Directorul general al Postei Romane a DEMISIONAT (FOTO)

Directorul general al Postei Romane, Elena Petrascu, a demisionat din functie, potrivit unui comunicat de presa al companiei. Aceasta a fost numita, ulterior, secretar general la Ministerul.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )