Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ion Gavrila, numit director general interimar al CFR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ion Gavrila, numit director general interimar al CFR

Consiliul de Administratie al CFR l-a desemnat pe Ion Gavrila in functia de director general interimar al companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis vineri. continuă pe Ziarul Bursa

CFR SA l-a desemnat pe Ion Gavrila director general interimar

Compania care administreaza reteaua de cai ferate, CFR SA, a anuntat vineri ca Ion Gavrila a fost desemnat de consiliul de administratia pentru functia de director general interimar, potrivit news. ro.

Ion Gavrila, noul director interimar al CFR S.A.

Consiliul de Administratie al CFR l-a desemnat pe Ion Gavrila in functia de director general interim.

Cine este Ion Gavrila, directorul interimar al CFR

Consiliul de Administratie al CFR l-a desemnat pe Ion Gavrila in functia de director general interimar al companiei, se arata intr-un comunicat de presa transmis, vineri, AGERPRES. Gavrila va coordona.

Ion Gavrila preia conducerea CFR

Ion Gavrila a fost desemnat director general interimar al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR), de catre Consiliul de Administratie al companiei, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Aeroporturi Bucuresti are un nou director general

Dan Baciu, fost director financiar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), a fost numit luni in functia de director general, au declarat, pentru News. ro, reprezentanti ai companiei.

INTERVIU Yves Caracatzanis, director general Dacia: Daca nu mentinem competitivitatea uzinei de la Mioveni punem in mare pericol viitorul

Director general al Dacia si al Grupului Renault Romania din aprilie 2016, Yves Caracatzanis 54 de ani) a acordat un interviu in exclusivitate pentru Adevarul, in care vorbeste despre vanzarile-record ale celei mai mari companii din Romania, despre robotizarea uzinei de la Mioveni si despre concurenta cu uzina Renault-Nissan din Tanger Maroc), care produce tot Dacii.

BOMBA de la Transporturi! Cine este NOUL DIRECTOR al CFR SA

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA informeaza ca, vineri, Consiliul de Administratie l-a desemnat pe Ion Gavrila director general interimar al companiei. Ion GAVRILA va coordona activitatea CFR SA,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )