Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea, atac la adresa PNL: Este fortat de papusarii din spate sa se innoiasca

B1 B1,
Elena Udrea, atac la adresa PNL: Este fortat de papusarii din spate sa se innoiasca

Intr-o postare de pe Facebook, Elena Udrea i-a ironizat pe liberali, care incearca sa atraga mai multe personalitati din Romania, pentru a avea mai mult succes la alegerile din. continuă pe B1

Elena Udrea, atac la PNL: Este fortat de papusarii din spate sa se innoiasca

Si-a anuntat recent candidatura pentru un nou mandat in Parlament, asa ca nu e de mirare ca Elena Udrea se arata impotriva noului. Deputatul lanseaza si un atac la adresa PNL, despre care spune ca es.

Iulia Albu a facut-o PRAF pe Elena Udrea: E snoaba, pitipoanca, cu pantofi scumpi, intotdeauna! Cat despre Alex Velea: E MASCOTA, nu? E Sponge Bob! Va primi minus 47!

Iulia Albu nu a ezitat si a comentat si tinutele purtate de Elena Udrea. Per total, este de acord cu ceea ce alege sa se imbrace Udrea, doar ca la capitolul unghii, nu sta prea bine. intr-un final, i-a.

Bilant de deputat. Elena Udrea a stat mai mult pe Facebook si in arest decat in Parlament

In urma celor patru ani de deputatie ai Elenei Udrea ramane un gol de aproape un an, trei luni petrecute in arest si nicio lege promulgata. Udrea a comunicat mai mult pe Facebook si la TV decat in Parlament in ultimul sau mandat. Acum, Elena Udrea cere sa fie votata din nou.

Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Deputata Elena Udrea ii cere premierului Dacian Ciolos sa o demita pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru afirmatia ca ar fi mintit judecatorii CEDO. Absolut incredibil - ministrul.

Elena Udrea, la primul curs de master de la Facultatea de Teologie (VIDEO)

Elena Udrea a retrait emotiile din perioada studentiei intrucat astazi, 7 octombrie, a luat parte la primul curs de master de la Facultata de Teologie a Universitatii Babes Bolyai, din Cluj, potrivit.

Studenta Elena Udrea a ajuns la Facultate: Am inceput cursurile cu Psihologia Religiei. Parca m-am intors in timp, la 20 de ani

Deputata Elena Udrea a inceput cursurile de masterat la Facultatea de Teologie Ortodoxa cu Psihologia religiei, aratand ca retraieste perioada studentiei si se simte ca la 20 de ani.

FOTO. Elena Udrea, dupa primul curs de master de la Teologie: Prima zi de cursuri imi confirma ca am ales locul potrivit pentru a studia ceea ce mi-am dorit

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a participat, vineri, la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca. Politiciana a dezvaluit ca a avut emotii si simte ca s-a intors in timp.

Elena Udrea, despre fotografia in care apare alaturi de un fost ofiter SRI: Domnul Gadea tine sa faca breaking news din aceasta poza ca sa ma poata implica in tot felul de teorii conspirationiste. As putea sa ii spun ce am aflat la acea masa (FOTO)

Elena Udrea a facut niste precizari pe Facebook, referitoare la fotografia care a fost prezentata joi seara la Antena 3, in care fostul ministru apare la un restaurant de la mare alaturi de mai multe.

Radu Banciu: Elena Udrea spune ca sistemul s-a inversunat sa-i dea la gioale in fiecare zi. Si eu puteam sa iau spagi, dar nu am facut-o. La mine nu vine mama plangand la vorbitor (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in emisiunea de joi seara declaratiile elenei Udrea in care si-a anuntat candidatura. Fostul ministru spune ca vrea sa se razbune pe sitemul care a facut o tinta din persoana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )