Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, la primul curs de master de la Facultatea de Teologie (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, la primul curs de master de la Facultatea de Teologie (VIDEO)

Elena Udrea a retrait emotiile din perioada studentiei intrucat astazi, 7 octombrie, a luat parte la primul curs de master de la Facultata de Teologie a Universitatii Babes Bolyai, din Cluj, potrivit. continuă pe B1

FOTO. Elena Udrea, dupa primul curs de master de la Teologie: Prima zi de cursuri imi confirma ca am ales locul potrivit pentru a studia ceea ce mi-am dorit

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a participat, vineri, la primul curs de master la Facultatea de Teologie a Universitatii Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca. Politiciana a dezvaluit ca a avut emotii si simte ca s-a intors in timp.

Studenta Elena Udrea a ajuns la Facultate: Am inceput cursurile cu Psihologia Religiei. Parca m-am intors in timp, la 20 de ani

Deputata Elena Udrea a inceput cursurile de masterat la Facultatea de Teologie Ortodoxa cu Psihologia religiei, aratand ca retraieste perioada studentiei si se simte ca la 20 de ani.

Elena Udrea si-a anuntat candidatura independenta in alegerile parlamentare: Nu m-am consultat cu Traian Basescu, iar in acest moment drumurile noastre se despart (VIDEO)

Elena Udrea a facut miercuri la iesirea de la Curtea Suprema un anunt privind viitorul sau politic. Fosta ministra a anuntat ca va candida in alegerile parlamentare din decembrie, dar o va face ca si.

Iulia Albu a facut-o PRAF pe Elena Udrea: E snoaba, pitipoanca, cu pantofi scumpi, intotdeauna! Cat despre Alex Velea: E MASCOTA, nu? E Sponge Bob! Va primi minus 47!

Iulia Albu nu a ezitat si a comentat si tinutele purtate de Elena Udrea. Per total, este de acord cu ceea ce alege sa se imbrace Udrea, doar ca la capitolul unghii, nu sta prea bine. intr-un final, i-a.

Bilant de deputat. Elena Udrea a stat mai mult pe Facebook si in arest decat in Parlament

In urma celor patru ani de deputatie ai Elenei Udrea ramane un gol de aproape un an, trei luni petrecute in arest si nicio lege promulgata. Udrea a comunicat mai mult pe Facebook si la TV decat in Parlament in ultimul sau mandat. Acum, Elena Udrea cere sa fie votata din nou.

Elena Udrea are un iubit tanar manechin plin de muschi? FOTO

Elena Udrea iubeste din nou. La trei ani de la divortul de Dorin Cocos, fostul ministru are, se pare, o relatie cu un tanar manechin, plin de muschi, cu care si-a petrecut si vacanta la mare. Iata cum arata alesul ei.

Elena Udrea, despre fotografia in care apare alaturi de un fost ofiter SRI: Domnul Gadea tine sa faca breaking news din aceasta poza ca sa ma poata implica in tot felul de teorii conspirationiste. As putea sa ii spun ce am aflat la acea masa (FOTO)

Elena Udrea a facut niste precizari pe Facebook, referitoare la fotografia care a fost prezentata joi seara la Antena 3, in care fostul ministru apare la un restaurant de la mare alaturi de mai multe.

Elena Udrea explica de ce vrea un loc de deputat, la Bucuresti, ca independent: imi asum tot ceea ce am facut ca politician

Elena Udrea a decis sa candideze ca independent la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Politicianul a scris pe pagina sa de Facebook ca este hotarata sa lupte pentru o tara normala.

Elena Udrea va candida ca independent la alegerile parlamentare

Fostul ministru Elena Udrea a anuntat, ieri, ca va candida ca independent la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Elena Udrea candideaza la alegerile parlamentare ca independent

Elena Udrea a anuntat astazi la Instanta Suprema ca va incerca sa obtina un nou mandat la alegerile parlamentare din decembrie, transmit surse din presa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )