Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elena Udrea: Cand e vorba de Dan Voiculescu, tupeul nu are limite.

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Cand e vorba de Dan Voiculescu, tupeul nu are limite.

Elena Udrea a declarat, la B1 TV, ca, atunci cand e vorba de Dan Voiculescu, tupeul nu are limite si a facut referire la propunerea patronului Intact de a inchide ziarul Evenimentul zilei. Domnul Voiculescu stie ca are o singura sansa sa supravietuieasca, si Justitiei, si electoral, si cu privire la business-ului pe care il face pe piata: vrea ca doar presa pe care o controleaza sa mai fie pe piata, considera Elena Udrea. In opinia Elenei Udrea, clasa de mijloc a societatii este speriata, . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Tupeul lui Dan Voiculescu nu are limite, vrea ca doar presa pe care o controleaza sa mai fie pe piata

Actiunea inculpatului Dan Voiculescu de a cere in instanta inchiderea ziarului Evenimentul Zilei nu a ramas fara raspuns in mediul politic. Invitata la emisiunea Evenimentul zilei, de pe B1 TV, deputata.

Dan Voiculescu isi foloseste armata de vedete din trustul Intact pentru interesele proprii

Pun presiuni pe orice competitor din media, dar cand vine vorba sa se planga, nimeni nu e ca angajatii mogulului Dan Voiculescu. O scena a avut loc acum doua saptamani la Comisia de Cultura, cand Mihai Gadea.

O companie a trustului lui Dan Voiculescu, Intact Production, cere in instanta dizolvarea societatilor care detin Evenimentul Zilei si B1

Una dintre companiile din trustul media al lui Dan Voiculescu, Intact Production, solicita in instanta dizolvarea societatilor care opereaza publicatiile Evenimentul Zilei si Capital, respectiv postul de radio B1 TV. Inchiderea celor doua companii este solicitata prin doua actiuni in instanta, deschise in octombrie a. c. Evenimentul Zilei scrie ca cererea de dizolvare a societatii Editura Evenimentul si Capital mentioneaza si trage la raspundere noii actionari ai EVZ, dar se face referire la datoriile acumulate de trustul EEC in anii 2010 si 2011, cand actionar majoritar NU era jurnalistul Dan Andronic.

PDL vorbeste pe doua voci. Ce spun Vasile Blaga si Elena Udrea

Vasile Blaga vede un candidat la prezidentiale dat de PDL in timp ce Elena Udrea pariaza pe unul sustinut de toate partidele inclusiv de Traian Basescu; presedintele PDL sustine ca nu s-a certat cu Traian Basescu dar ca partidul a optat in timp ce Udrea afirma ca in in PDL exista un curent in opozitie cu seful statului; Blaga spune ca nu intra in discutie dizolvarea PDL intr-un mare partid in timp ce Udrea sustine ca ar fi trebuit sa generam un partid puternic de centru draptea. Punctele de vedere diferite au fost exprimate in interviuri acordate de Vasile Blaga pentru ziare. com si de Elena Udrea pentru Evz. Vezi in articol principalele declaratii facute de Vasile Blaga si Elena Udrea .

Elena Udrea, invitata la emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, joi, de la ora 11:00

Deputata PDL Elena Udrea este invitata, joi dimineata, incepand cu ora 11:00, la emisiunea Evenimentul Zilei, realizata de jurnalistii Mircea Marian si Malin Bot si difuzata de B1 TV. Cum.

Reactii la solicitarea de inchidere a EvZ: Un precedent periculos / Dan Voiculescu spera ca viitorul presedinte sa-l gratieze

Cererea in instanta a politicianului si mogulului media Dan Voiculescu de inchidere a ziarului Evenimentul Zilei nu a ramas fara reactii. Astfel, cei de la publicatia vanata de patronul Antenelor nu s-au.

Cum incearca Dan Voiculescu sa-si distruga concurenta din media

Dan Voiculescu este omul care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si distruge concurentii in media. Cel mai clar exemplu este dosarul de santaj in care a si fost pus sub acuzare. Voiculescu a obtinut.

Atac la libertatea presei: Dan Voiculescu cere in instanta inchiderea Evenimentul Zilei

Dan Voiculescu a cerut in instanta inchiderea Evenimentul Zilei, a anuntat publicatia, citata de B1 TV. Omul de afaceri a cerut inchiderea ziarului din cauza articolelor publicate despre el. Un.

Dan Voiculescu cere inchiderea EVZ.

Jurnalistii de la Evenimentul zilei scriu intr-un articol care va fi publicat in editia de joi, cum Dan Voiculescu a cerut inchidearea ziarului. Potrivit EVZ, citat de B1TV, omul de afaceri ar fi cerut acest lucru din cauza articolelor publicate despre el. Evenimentul zilei, amenintat cu inchiderea!, scrie Simona Ionescu in EVZ. Un anunt important pentru cititorii EVZ! Un personaj media, acuzat de coruptie, cere in instanta dizolvarea Evenimentului zilei. El si-a pus avocatii si o firma .

EVZ: Dan Voiculescu cere inchiderea ziarului.

Jurnalistii de la Evenimentul zilei scriu intr-un articol care va fi publicat in editia de joi, cum Dan Voiculescu a cerut inchidearea ziarului. Potrivit EVZ, citat de B1TV, omul de afaceri ar fi cerut acest lucru din cauza articolelor publicate despre el Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )