Libnet.ro
UNICEF

19:15

Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena. continuă pe Antena3

Elena Udrea CONDAMNATA DEFINITIV la 6 ani de inchisoare in dosarul GALA BUTE. Rudel Obreja, 5 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Elena Udrea a explicat de ce a cerut statut de refugiat politic in Costa Rica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Fostul.

Elena Udrea, prima reactie dupa ce a fost condamnata la sase ani de inchisoare

Elena Udrea a avut o prima reactie dupa ce a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor c.

Elena Udrea declara recent: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Condamnata la 6 ani de inchisoare

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea, aflata in Costa Rica, a fost condamnata astazi de instanta suprema la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul Gala Bute, iar Rudel Obreja a primt cinci ani de inchisoare. Decizia este definitiva, relateaza News. ro.

Sentinta definitiva n dosarul Gala Bute: Elena Udrea, sase ani de nchisoare cu executare / Rudel Obreja, cinci ani de nchisoare

Elena Udrea a fost condamnata definitiv la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu de catre inalta Curte de Casatie si Justitie. De asemenea, si Rudel Obreja a fost condamnat la cinci ani de inchisoare. Elena Udrea se afla in acest moment in Costa Rica.

Basescu, dupa condamnarea definitiva primita de Elena Udrea: ii recomand sa se apere. N-a primit geanta cu bani si nici n-a facut un abuz in serviciu

Traian Baseascu a reactionat la scurt timp dupa propuntarea sentintei Elenei Udrea in dosarul Gala Bute, in urma careia aceasta a primit sase ani de inchisoare cu executare. Liderul PMP a declarat ca Udrea n-a primit geanta cu bani si nici n-a facut abuz in serviciu, atat timp cat nu exista semnatura ei pe documentele achizitiei. intrebat daca ii recomanda Elenei Udrea sa se intoarca in tara, Basescu a raspuns ca ii recomanda sa se apere.

Prima reactie a Elenei Udrea dupa condamnarea la 6 ani de inchisoare: Doamne, ajuta tuturor.Trebuie sa stea fugar 11 ani ca sa scape de puscarie

Elena Udrea a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, la sentinta definitiva data de judecatorii Curtii Supreme care au decis sa o condamne la 6 ani de puscarie. Sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI, a scris aceasta pe Facebook. Ca sa scape de executarea pedepsei Elena Udrea ar trebui sa reuseasca sa stea departe de Romania de 11 ani.

Elena Udrea, prima reactie dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Elena Udrea, PRIMA REACTIE dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )