Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea CONDAMNATA DEFINITIV la 6 ani de inchisoare in dosarul GALA BUTE. Rudel Obreja, 5 ani de inchisoare

B1 B1,
Elena Udrea CONDAMNATA DEFINITIV la 6 ani de inchisoare in dosarul GALA BUTE. Rudel Obreja, 5 ani de inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este. continuă pe B1

Elena Udrea, CONDAMNATA la sase ani de inchisoare. Ce a facut Udrea cu putin timp inainte de aflarea verdictului

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Miscarea facuta de Elena Udrea inainte de verdictul in dosarul Gala Bute

Se apropie sentinta in dosarul Gala Bute, iar Elena Udrea face o miscare spectaculoasa. inainte de pronuntarea verdictului, fostul ministru a decis sa renunte la actiunile companiei Tim Rail Cargo. A vandut.

Prima reactie a iubitului Elenei Udrea, dupa condamnarea ei in dosarul Gala Bute

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a avut prima reactia dupa ce a aflat vestea ca aceasta a fost condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute. Ma duc cat pot.

Elena Udrea a explicat de ce a cerut statut de refugiat politic in Costa Rica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Fostul.

Elena Udrea declara recent: De ce m-as duce sase ani la puscarie doar pentru ca vor Coldea si Kovesi?

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a condamnat-o definitiv, marti, pe fostul ministru Elena Udrea la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute pentru luare de mita si abuz in serviciu. Elena.

Elena Udrea, prima reactie dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Elena Udrea, PRIMA REACTIE dupa condamnare: Sistemul inca functioneaza. Lupta apriga pentru oprirea abuzurilor din Romania...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis condamnarea Elenei Udrea la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, in care aceasta a fost judecata pentru luare de mita si abuz in serviciu. Sentinta este.

Condamnata la 6 ani de inchisoare

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea, aflata in Costa Rica, a fost condamnata astazi de instanta suprema la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul Gala Bute, iar Rudel Obreja a primt cinci ani de inchisoare. Decizia este definitiva, relateaza News. ro.

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute. Procurorii au cerut pedepse sporite pentru refugiata Udrea

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentintele definitive in dosarul Gala Bute, dosar in care, in prima instanta, Elena Udrea a fost condamnata la sase ani cu executare, iar Rudel Obreja a primit o condamnare de cinci ani cu executare. Procurorii DNA au cerut pedepse sporite, cu executare, pentru toti cei inculpati.

Avocatul Elenei Udrea anunta ca va contesta sentinta din dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Radulescu,a declarat, marti, dupa condamnarea fostului ministru la 6 ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, ca va contesta sentinta. Nu am avut cand sa vorbesc cu.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )