Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea confirma ca se afla in Costa Rica si anunta ca este insarcinata si va avea gemeni

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea confirma ca se afla in Costa Rica si anunta ca este insarcinata si va avea gemeni

Elena Udrea a confirmat, sambata, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat ca este insarcinata, urmand sa aiba gemeni. Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. Pe 21 ianuarie, Elena Udrea califica drept fake news stirile aparute in presa despre o posibila sarcina a sa. continuă pe Hotnews

Elena Udrea confirma ca se afla in Costa Rica si anunta ca este insarcinata cu gemeni

Elena Udrea a confirmat, sambata, intr-o declaratie pentru Antena 3, ca se afla in Costa Rica si a anuntat ca este insarcinata, urmand sa aiba gemeni. Reamintim ca Elena Udrea are o condamnare la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute, in prima instanta, si a parasit tara intr-un moment in care se apropia sentinta definitiva in acest dosar. In Costa Rica se afla si Alina Bica, fosta sefa DIICOT si o apropiata a Elenei Udrea. Bica avea si ea o condamnare la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in momentul in care a parasit tara.

Elena Udrea, aflata in Costa Rica, anunta ca s-a intalnit acolo cu Alina Bica

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a declarat, sambata, ca se afla in acest moment in Costa R.

Rise Project: Elena Udrea se afla in Costa Rica din 7 februarie

Elena Udrea a ajuns de miercurea trecuta, din 7 februarie, in Costa Rica, acolo unde se afla si Alin.

Elena Udrea, din Atena, in Costa Rica. Nu am fugit ca nu aveam de ce

Elena Udrea se afla in Costa Rica de mai bine de o saptamana! Si sta in acelasi cartier cu prietena ei Alina Bica, fosta sefa DIICOT care se afla acolo inca de luna trecuta. Documentele celor de .

Politicienii au ales vacantele exotice. Vezi cum se distreaza Adrian Nastase si Elena Udrea - VIDEO

Politicienii au ales anul acesta vacantele exotice. Adrian Nastase a ales Cuba, Alina Bica si Elena Udrea sunt in Costa Rica, iar presedintele Iohannis este recent intors din Tenerife. Elena Udrea a spus in.

Udrea, dupa ce presa a relatat ca ar fi in Costa Rica: Umblu pe unde vreau eu, lasilor

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a reactionat dur pe Facebook, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au publicat un document din care reiese ca Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan in urma cu o saptamana, pe 7 februarie 2018.

Elena Udrea a confirmat ca este insarcinata: Voi avea doi baieti, sarcina evolueaza bine

Elena Udrea 44 de ani) a anuntat, sambata, la Antena 3, ca se afla in Costa Rica, unde a mers pentru a vizita niste prieteni si de unde intentioneaza sa mearga in Grecia. Udrea a anuntat ca este insarcinata cu gemeni si ca va avea doi baieti.

VIDEO Elena Udrea a confirmat ca este insarcinata: E o sarcina gemelara, sper sa fie baieti

Elena Udrea 44 de ani) a anuntat, sambata, la Antena 3, ca se afla in Costa Rica, unde a mers pentru a vizita niste prieteni si de unde intentioneaza sa mearga in Grecia. Udrea a anuntat ca este insarcinata cu gemeni si ca va avea doi baieti.

A APARUT DOVADA: Elena Udrea a fugit din tara (FOTO)

Elena Udrea se afla de o saptamana in Costa Rica, unde a aterizat pe aeroportul international San Juan, acolo unde se gaseste si Alina Bica. Cand nu s-a prezentat la un termen al procesului in care.

Elena Udrea, despre o posibila intoarcere in penitenciar : imi este teama sa ma intorc la puscarie. Pot trai in orice situatie! Sunt acelasi om

Elena Udrea a avut o interventie telefonica la Antena 3, in care a vorbit despre plecarea sa in Costa Rica. intrebata daca ii e teama daca se va intoarce in puscarie, aceasta a raspuns.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )