Libnet.ro
UNICEF

01:05

Udrea, dupa ce presa a relatat ca ar fi in Costa Rica: Umblu pe unde vreau eu, lasilor

Adevărul Adevărul,
Udrea, dupa ce presa a relatat ca ar fi in Costa Rica: Umblu pe unde vreau eu, lasilor

Fostul ministru al Dezvoltarii, Elena Udrea, a reactionat dur pe Facebook, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au publicat un document din care reiese ca Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan in urma cu o saptamana, pe 7 februarie 2018. continuă pe Adevărul

Rise Project: Elena Udrea se afla in Costa Rica din 7 februarie

Elena Udrea a ajuns de miercurea trecuta, din 7 februarie, in Costa Rica, acolo unde se afla si Alin.

Elena Udrea, din Atena, in Costa Rica. Nu am fugit ca nu aveam de ce

Elena Udrea se afla in Costa Rica de mai bine de o saptamana! Si sta in acelasi cartier cu prietena ei Alina Bica, fosta sefa DIICOT care se afla acolo inca de luna trecuta. Documentele celor de .

UPDATE Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11. Udrea: Umblu pe unde vreau eu

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11. Cum a reactionat Elena Udrea.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica

Elena Udrea a ajuns in data de 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Ea anuntase in urma cu o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nicio interdictie in acest sens.

Rise Project: Alina Bica, implicata in zootehnie in Costa Rica

O ancheta a Rise Project arata ca fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, plecata de mai mult timp in Costa Rica, este trezorierul firmei ASP Centroamerica Sociedad Anonima, detinuta de sotul sau, Mircea Octavian Bica, si de fostul sau client Calin Silviu Pop, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare.

RISE Project: Cu cine face afaceri Alina Bica in Costa Rica

Fosta sefa a Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), Alina Bica, plecata in Costa Rica, este trezorierul firmei ASP Centroamerica Sociedad Anonima, detinuta de sotul sau, Mircea Octavian Bica, si de fostul sau client Calin Silviu Pop, un om de afaceri condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare, arata o ancheta RISE Project.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )