Libnet.ro
UNICEF

16:00

Elena Udrea si Cristina Traila suspectate de frauda de fraudarea a 505 MILIOANE DE EURO

Antena3 Antena3,
Elena Udrea si Cristina Traila suspectate de frauda de fraudarea a 505 MILIOANE DE EURO

Catalin Ivan, europarlamentar PSD, a declarat ca Elena Udrea si Cristina Traila, fosta sefa a ANRMAP, fac obiectul unei anchete a Comisiei Europene privind fraudarea a 505 milioane de euro, scrie jurnalul. ro. continuă pe Antena3

Elena Udrea si Cristina Traila suspectate de FRAUDA de fraudarea a 505 MILIOANE DE EURO

Catalin Ivan, europarlamentar PSD, a declarat ca Elena Udrea si Cristina Traila, fosta sefa a ANRMAP, fac obiectul unei anchete a Comisiei Europene privind fraudarea a 505 milioane de euro, scrie jurnalul. ro.

Cum a reactionat Elena Udrea la arestarea colegului ei, Alin Trasculescu

Elena Udrea, fostul Ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a declarat ca a cerut inca din anul 2010 ca daca afla cineva de vreo interventie facuta in numele ei sau al atcuiva de la Ministerul in.

Elena Udrea: Am cerut inca din 2010 ca cine afla de vreo interventie facuta in numele Ministerului Turismului sa sesizeze DNA

Fostul ministru al turismului Elena Udrea a declarat, duminica, in legatura cu cazul deputatului Alin Trasculescu, ca a cerut inca din 2010 ca daca cineva afla de vreo interventie facuta in numele ei sau.

Elena Udrea si-a lansat candidatura la parlamentare in Colegiul 4 din Roman

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Gabriela Udrea, si-a lansat joi candidatura pentru alegerile parlamentare in Colegiul 4 din Roman. Ea le-a amintit oamenilor de acolo ca in perioada in.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )