Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea: Daca PSD nu obtine peste 40% la europarlamentare, Ponta nu va avea curaj sa se aventureze la prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea: Daca PSD nu obtine peste 40% la europarlamentare, Ponta nu va avea curaj sa se aventureze la prezidentiale (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV ca premierul Victor Ponta incearca sa atraga nostalgicii USLpentru a obtine voturi pentru PSD, la europarlame. continuă pe B1

Elena Udrea: Exista doua scenarii de unificare a dreptei

Liderul PMP Elena Udrea a declarat ca exista doua scenarii de unificare a dreptei in perspectiva prezidentialelor: desemnarea unui singur candidat sau sustinerea de catre toate partidele a candidatului din turul 2 .

Adevarul live, de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre sansele sale de a candida la Cotroceni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Fortele de dreapta vor putea, in sfarsit, sa se uneasca? Cine ar putea fi candidatul la presedintie al dreptei unite? Cine are cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor? Pe cine sprijina americanii? Deputatul PMP Elena Udrea ofera raspunsuri la aceste intrebari in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 12.

Elena Udrea: Contracandidatul lui Ponta la prezidentiale are nevoie de sustinerea lui Traian Basescu (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara,Romania, difuzata de B1 TV, despre rolul politicianului Traian Basescu inainte de terminarea mandatului de presedinte,.

SINTEZA ZILEI. De unde are Elena Udrea bani de campanie

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, Adrian Ursu a dezvaluit modul in care Daniel Dragomir, un apropiat al Elenei Udrea, a castigat o suma impersionanta in urma unor afaceri cu terenuri.

Furtuna groaznica in Franta: Mai multe victime si peste 40.000 de locuinte ramase fara electricitate

O furtuna puternica insotita de rafale de vant violente a provocat moartea a cel putin unei persoane si a privat de electricitate peste 42. 000 de locuinte, in sud-vestul Frantei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )