Libnet.ro
UNICEF

07:15

Furtuna groaznica in Franta: Mai multe victime si peste 40.000 de locuinte ramase fara electricitate

România Liberă România Liberă,
Furtuna groaznica in Franta: Mai multe victime si peste 40.000 de locuinte ramase fara electricitate

O furtuna puternica insotita de rafale de vant violente a provocat moartea a cel putin unei persoane si a privat de electricitate peste 42. 000 de locuinte, in sud-vestul Frantei. continuă pe România Liberă

ALERTA de INUNDATII pe Dunare. Mai multe diguri au cedat deja in Serbia

Este alerta in Galati, unde autoritatile sunt pregatite sa intervina daca va fi viitura. Duminica, acolo se asteapta cel mai mare debit al Dunarii. Pericolul viiturii vine din Serbia, acolo unde mai multe.

Circulatie ingreunata pe mai multe drumuri din tara

Centrul Infotrafic al Politiei Romane anunta ca pe mai multe tronsoane de drum circulatia rutiera este restrictionata. Printre areterele afectate sunt DN73C, DN7A, DN7, DN10, DN67 si DN2E.

Banca centrala de la Budapesta: Mai multe banci vor iesi din Ungaria

Banca centrala a Ungariei estimeaza ca mai multe banci vor iesi de pe piata locala.

Avere impresionanta a fiului judecatorului fugar: Acesta detine mai multe terenuri, case si autoturisme

Mai multe terenuri, case si autoturismem, aceste bunuri sunt inregistrate in prima declaratie de avere a lui Mircea Constantin Moldovan, fiul judecatorului care a fugit de DNA. Fiul unuia dintre judecatorii de la.

Christian Tour a pus ochii pe mai multe hoteluri din Spania, Grecia si Romania

Christian Tour, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, si-a propus sa dezvolte un lant hotelier cu peste 2. 000 de locuri de cazare in statiuni din Grecia si Spania, si opereaza deja un resort de 4 stele in insula Corfu, unde.

Top 4 motive si beneficii pentru a manca mai multe legume

O dieta bazata in special pe legume si pe mai putina carne este adoptata de tot mai multi oameni. In vreme ce dietele vegetariene si vegane sunt definite pe ceea ce exclud, o dieta bazata pe legume este definita .

Guvernul a aprobat normele metodologice privind taxa pe stalp, dupa ce mai multe companii s-au plans ca nu stiu cum sa calculeze impozitul

Normele metodologice care clarifica modul de achitare a impozitului pe constructii, introdus recent de Guvern si pentru care prima plata trebuie efectuata pana pe 26 mai, au fost aprobate de Guvern, prin hotarare, in sedinta de marti.

Nereguli la mai multe statii PECO: ce scria pe etichetele din dreptul benzinei sau a motorinei nu corespundea cu realitatea

In perioada 5 - 9 mai 2014 , comisarii de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Galati au desfasurat o actiune de verificare a respectarii prevederilor legale privind protectia celor care cumpara benzina, motorina sau lichid de spalat parbrizul. Controalele au avut loc in noua statii de distributie de pe raza judetului Galatiin sase dintre ele s-au descoperit abateri.

Tot mai multe drumuri la DNA pentru Florin Popescu

In afara dosarului in care este acuzat ca ar fi cerut zeci de tone de pui pentru a le da alegatorilor in campania din iunie 2012, deputatul Florin Popescu mai are un dosar penal, a carui copie a obtinut-o ieri, de la Parchetul instantei supreme. De data aceasta, acuzatia este de conflict de interese, iar cercetarea a pornit de la o sesizare, din aprilie 2013, a Agentiei Nationale de Integritate.

Turistii chinezi, o sursa de venit pentru care se bat tot mai multe tari

Turistii chinezi au inceput sa calatoreasca mai mult, iar tarile si companiile din intreaga lume se bat pe suprematia in preferintele acestora. Printre strategiile folosite se numara relaxarea regimului de acordare a vizelor, dezvoltarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )