Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elena Udrea, despre implicarea lui Dragnea in Codul Fiscal. Care este scopul liderului PSD

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, despre implicarea lui Dragnea in Codul Fiscal. Care este scopul liderului PSD

Cat despre Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, fostul ministru al Dezvoltarii sustine ca este posibil ca Dragnea sa sacrifice partidul in speranta ca recursul in dosarul sau ar putea avea alt rezultat. continuă pe România Liberă

Ce spune Elena Udrea despre despartirea de iubitul mai tanar: Stiti ca sunt o...

Elena Udrea s-a despartit de Valentin Chifu, iubitul ei. Desi toata lumea credea ca blonda este fericita la bratul unui tinerel, realitatea pare a fi alta. Udrea i-a spus adio iubitului, de vina fiind, se.

Elena Udrea, despre marirea salariilor medicilor: O decizie buna, dar cu aceasta solutie punctuala nu se rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc

Elena Udrea este de parere ca mjorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% nu va rezolva problemele stringente ale acesui sector. Fostul ministru sustine ca Guvernul trebuie sa implementeze o Lege a.

Hunor (UDMR), despre consensul partidelor pe Codul Fiscal: Indiferent cine va guverna, responsabilitatea este comuna

Responsabilitatea implementarii masurilor prevazute de noul Cod Fiscal va fi una comuna, indiferent cine va guverna Romania dupa alegerile din 2016, considera presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Sunt de acord ca a.

Elena Udrea: Epopeea Codului Fiscal este proba demagogiei si ipocriziei politicienilor. La noua runda de negocieri au cazut de acord, fiecare obtinand ceva imagine din modificarile aduse

Elena Udrea a comentat joi, printr-o postare pe Facebook, discutiile de pe scenda politica pe tema Codului Fiscal, precizand ca aceasta epopee este proba demagogiei si ipocriziei.

Dragnea i-a castrat lui Ponta Codul Fiscal. Echilibrele macro au de cistigat, firmele mai asteapta relaxarea

Consum vs. investitii private 1-0. Cam asta e rezultatul negocierilor politice pe Codul Fiscal: reducere masiva a TVA avantaj consum) si aminarea cu cel putin un an a scaderii de taxe si impozite dezavantaj mediul de afaceri). O bila alba insa pentru incercarea de mentinere intr-un deficit de circa 1,7% pentru 2016, in care e inclusa si cresterea salariilor din Sanatate. Iar din punct de vedere politic observam un nou brinci dat de Dragnea lui Ponta, chiar daca e camuflat intr-o sustinere de fatada.

UPDATE Acord coalitia de guvernare - opozitie pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%.

Acord politic pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017 / Supra-acciza pe carburanti si taxa pe stalp vor fi eliminate in 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%. Supra-acciza pe carburanti va fi eliminata din 2017, la fel ca si taxa pe stalp, cu exceptia constructiilor speciale din Agricultura. Articol actualizat).

Consensul politic pe Codul Fiscal, lovitura pentru investitorii la Bursa

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri, ca partidele parlamentare au convenit ca modificarile operate in Codul fiscal sa fie readoptate in forma initiala, dar ca unele masuri vor fi aplicate etapizat.

Calin Popescu Tariceanu, despre Codul fiscal: Ma bucur ca am reusit sa ajungem la un consens. Daca va continua cresterea economica, vom devansa aplicabilitatea masurilor pentru 2017 (VIDEO)

Presedintele Senatului a facut declaratii cu privire la decizia liderilor politici in ceea ce priveste Codul fiscal si se declara multumit ca am reusit sa ajungem la un consens. E cel mai important lucru ca.

Partidele parlamentare negociaza astazi Codul Fiscal

03 - Gabriel Oprea, despre discutiile pe Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructivUPDATE 10. 30 - Discutiile politice privind reexaminarea Codului Fiscal au inceput, intalnirea liderilor partidelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )