Libnet.ro
UNICEF

23:00

Hunor (UDMR), despre consensul partidelor pe Codul Fiscal: Indiferent cine va guverna, responsabilitatea este comuna

B1 B1,
Hunor (UDMR), despre consensul partidelor pe Codul Fiscal: Indiferent cine va guverna, responsabilitatea este comuna

Responsabilitatea implementarii masurilor prevazute de noul Cod Fiscal va fi una comuna, indiferent cine va guverna Romania dupa alegerile din 2016, considera presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Sunt de acord ca a. continuă pe B1

Ponta, bucuros de consensul pe Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta, aflat intr-o vizita oficiala la Chisinau, a scris, joi, pe contul sau de pe Facebook ca se bucura de faptul ca liderii partidelor parlamentare au ajuns la un consens dupa ultimele negocieri la Codul Fiscal.

Gabriel Oprea, despre discutiile privind Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructiv

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat joi, iesind de la consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca dialogul s-a dovedit a fi constructiv si lucrurile merg spre concluziile de la discutia tehnica intre.

Gabriel Oprea, despre discutiile pe Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructiv

Presedintele UNPR Gabriel Oprea a declarat joi, la iesirea de la consultarile dintre liderii partidelor politice pe tema Codului Fiscal, ca dialogul s-a dovedit a fi constructiv si lucrurile merg spre concluziile.

Partidele parlamentare negociaza astazi Codul Fiscal

03 - Gabriel Oprea, despre discutiile pe Codul Fiscal: Dialogul s-a dovedit constructivUPDATE 10. 30 - Discutiile politice privind reexaminarea Codului Fiscal au inceput, intalnirea liderilor partidelor.

Suciu, BNR, despre acordul politic pe Codul Fiscal: Remarcam ca s-a dorit sa se tina cont de nivelul deficitului si ca se gradualizeaza masurile convenite

Remarcam faptul ca in discutiile avute de liderii politici s-a dorit sa se tina cont de nivelul deficitului, ceea ce din punct de vedere al indatorarii, este important pentru noi. De asemenea, apreciem dorinta de a gradualiza aceste masuri care, potrivit propriilor calcule si cu conditia de a nu aparea noi majorari salariale, pot tine deficitul la mai putin de 2%, a explicat pentru HotNews. ro Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale.

ULTIMELE NEGOCIERI la Codul Fiscal. Ce isi propun liderii partidelor parlamentare

Conducerile PSD, UNPR, ALDE, PNL si UDMR se intalnesc, joi, pentru a discuta ultimele negocieri pe Codul Fiscal, dupa ce sesiunea parlamentara extraordinara prevazuta pentru discutarea cererii de reexaminare a Codului, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a fost anulata, la propunerea PSD.

intalnire decisiva pe Codul fiscal: Liderii partidelor politice se consulta asupra unei variante finale, unanim acceptata, a noului Cod (VIDEO)

UPDATE 10:31: Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat ca lucrurile merg bine, in contextul discutiilor despre Codul fiscal - Lucrurile se armonizeaza acum si la nivelul liderilor politici, a precizat.

Ponta: Ma bucura acordul partidelor parlamentare privind Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a scris, joi, pe Facebook, ca saluta acordul liderilor politici privind Codul Fiscal si ca adoptarea cat mai rapida a legii este un semnal bun pentru investitori. Salut si ma.

UPDATE Acord coalitia de guvernare - opozitie pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%.

Acord politic pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017 / Supra-acciza pe carburanti si taxa pe stalp vor fi eliminate in 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%. Supra-acciza pe carburanti va fi eliminata din 2017, la fel ca si taxa pe stalp, cu exceptia constructiilor speciale din Agricultura. Articol actualizat).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )