Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, dupa clasarea Dosarului Microsoft: aceasta cauza a fost praf in ochi

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, dupa clasarea Dosarului Microsoft: aceasta cauza a fost praf in ochi

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine, dupa clasarea acuzatiilor din dosarul Microsoft f. continuă pe România Liberă

Petrache, dupa clasarea dosarului: Lupta impotriva coruptiei sa continue; nu trebuie facute abuzuri asupra niciunui om

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, liberalul Marian Petrache, a precizat vineri, dupa clasarea dosarului sau de la DNA, ca este necesara continuarea luptei impotriva coruptiei, dar, in acelasi timp, nu trebuie sa fie facute abuzuri asupra niciunui om, indiferent ca este sau nu om politic, relateaza Agerpres.

Procurorul General a sesizat din septembrie Inspectia Judiciara cu privire la clasarea dosarului Microsoft

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la savarsirea de abateri disciplinare de catre procurorul Mihaiela Moraru Iorga inca din septembrie anul trecut, in legatura cu clasarea din dosarul Microsoft in cazul mai.

Elena Udrea, atac dur dupa clasarea data de DNA in dosarul Microsoft: Kovesi a comis un abuz in serviciu

Elena Udrea a scris un mesaj dur pe pagina sa de socializare, dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a sapte fosti ministri pe motiv ca faptele s-au.

Elena Udrea ARUNCA BOMBA! Kovesi A COMIS ... Dezvaluiri despre SEFA DNA!

Elena Udrea s-a dezlantuit dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a 7 fosti ministri pe motiv ca faptele s-au prescris. Detalii despre clasare, AICI) Fosta.

CULISELE DOSARULUI MICROSOFT. Procurorul Iorga Moraru raspunde criticilor: KOVESI STIA! Discutiile dintre noi au devenit tot mai tensionate si...

Procurorul Mihaiela Iorgan Moraru, vazuta de unii responsabila pentru prabusirea dosarului Microsoft, a explicat, pentru B1 TV, care au fost motivele pentru care a renuntat la acest dosar, dar si de ce s-a ajuns.

CULISELE DOSARULUI MICROSOFT. Procurorul Iorga Moraru raspunde criticilor: KOVESI STIA! Discutiile dintre noi au devenit tot mai tensionate si... (VIDEO)

Procurorul Mihaiela Iorgan Moraru, vazuta de unii responsabila pentru prabusirea dosarului Microsoft, a explicat, pentru B1 TV, care au fost motivele pentru care a renuntat la acest dosar, dar si de ce s-a ajuns.

Florian Coldea, DAT DISPARUT de Elena Udrea: Unde este? Eu sunt in ring

Elena Udrea nu renunta la lupta cu sistemul. Dupa ce a anuntat ca va cere recuzarea judecatorului Ionut Matei din completul de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) care se ocupa de.

Elena Udrea, avertisment pentru sistem: Sunt convinsa ca voi invinge

Elena Udrea iese din nou la lupta impotriva sistemului. Fostul ministru sustine ca desi Florian Coldea si-a pierdut puterea odata cu functia, sistemul pe care l-a condus inca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )