Libnet.ro
UNICEF

06:00

CULISELE DOSARULUI MICROSOFT. Procurorul Iorga Moraru raspunde criticilor: KOVESI STIA! Discutiile dintre noi au devenit tot mai tensionate si... (VIDEO)

B1 B1,
CULISELE DOSARULUI MICROSOFT. Procurorul Iorga Moraru raspunde criticilor: KOVESI STIA! Discutiile dintre noi au devenit tot mai tensionate si... (VIDEO)

Procurorul Mihaiela Iorgan Moraru, vazuta de unii responsabila pentru prabusirea dosarului Microsoft, a explicat, pentru B1 TV, care au fost motivele pentru care a renuntat la acest dosar, dar si de ce s-a ajuns. continuă pe B1

CULISELE DOSARULUI MICROSOFT. Procurorul Iorga Moraru raspunde criticilor: KOVESI STIA! Discutiile dintre noi au devenit tot mai tensionate si...

Procurorul Mihaiela Iorgan Moraru, vazuta de unii responsabila pentru prabusirea dosarului Microsoft, a explicat, pentru B1 TV, care au fost motivele pentru care a renuntat la acest dosar, dar si de ce s-a ajuns.

Cazul Microsoft continua sa faca valuri. Procurorul general a sesizat anul trecut Inspectia Judiciara in cazul procuroarei Iorga Moraru

Procurorul general a sesizat, inca din septembrie 2017, Inspectia Judiciara in cazul procuroarei Iorga Moraru care a instrumentat dosarul Microsoft. Motivul a fosttergiversarea dosarului Microsoft, potrivit unui comunicat publicat astazi. Concret, sapte fosti ministri acuzati in acest dosar au scapat de acuzatii pentru ca faptele s-au prescris inainte ca procurorul sa ii puna sub acuzare.

Procurorul General a sesizat din septembrie Inspectia Judiciara cu privire la clasarea dosarului Microsoft

Procurorul general Augustin Lazar a sesizat Inspectia Judiciara cu privire la savarsirea de abateri disciplinare de catre procurorul Mihaiela Moraru Iorga inca din septembrie anul trecut, in legatura cu clasarea din dosarul Microsoft in cazul mai.

Elena Udrea, dupa clasarea Dosarului Microsoft: aceasta cauza a fost praf in ochi

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine, dupa clasarea acuzatiilor din dosarul Microsoft f.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )