Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, gesturi dureroase din inchisoare, pentru fiica ei. A fost nevoie de interventia politistilor

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, gesturi dureroase din inchisoare, pentru fiica ei. A fost nevoie de interventia politistilor

Elena Udrea trece prin momente cumplite in inchisoarea de femei din San Jose, Costa Rica. Conform spuselor lui Cornel Tabacaru, un om de afaceri ce traieste de ani buni in Costa Rica, Elena Udrea este nevoita sa se. continuă pe Antena3

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni n Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a decis o instanta judiciara, conform site-urilor de stiri CRhoy. com si AmeliaRueda. com, citate de Mediafax.

Elena Udrea si Bica arestate preventiv pentru doua luni in Costa Rica: De ce s-ar putea sa nu ajunga in Romania

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. UPDATE:Elena Udrea si Alina Bica vor sta in arest preventiv doua luni, in Costa Rica, in timp ce va fi efectuata procedura de extradare in Romania, a declarat seful Interpol Costa [] .

Elena Udrea si Alina Bica, arestate preventiv pentru doua luni

Magistratii din Costa Rica au decis ca Elena Udrea si Alina Bica sa primeasca mandate de arestare preventiva. Stire in curs de actualizare .

VIDEO Elena Udrea si Alina Bica, arestate in Costa Rica: Cum s-a intamplat

Elena Udrea si Alina Bica au fost arestate de Interpol, in urma cu mai putin de 24 de ore pe strazile din Costa Rica. Elena Udrea si Alina Bica sunt cautate pentru a ispasi pedepse cu inchisoarea in Romania si au fost arestate de Interpol pe strazile din zona Sabana Oeste din Costa Rica. La [] .

SONDAJ Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica?

Elena Udrea si Alina Bica au fost retinute in Costa Rica, in urma unei actiuni Interpol. Ele sunt cautate pentru a ispasi pedepse pronuntate de justitia romana. Avocatul Elenei Udrea a spus, insa, ca sunt sanse zero ca aceasta sa fie extradata. Te astepti sa fie extradate Elena Udrea si Alina Bica? Participa la sondajul HotNews. ro.

Sinteza zilei. Imagini-soc cu inchisoarea in care sunt incarcerate Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandat de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Interpol Costa Rica, precizari de ultima ora: Udrea este extradabila, desi are un copil acolo Cele.

Interpol: Doua luni de arest in Costa Rica pentru Elena Udrea si Alina Bica (VIDEO)

Elena Udrea si Alina Bica vor sta doua luni dupa gratii in Costa Rica dupa ce au fost retinute vineri dimineata de catre Interpol. in acest interval, autoritatile de la Bucuresti trebuie sa obtina ex.

Lovitura pentru Elena Udrea! Sechestru de 4,7 milioane de euro in dosarul Hidrolectrica

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis luni instituirea sechestrului pe toate bunurile detinute de Elena Udrea, pana la concurenta sumei de 4,7 milioane de euro, in vederea confiscarii speciale in.

Sinteza zilei. Imagini exclusive cu apartamentul in care locuia Elena Udrea pana la arestare

Elena Udrea si Alina Bica au primit mandate de arestare preventiva pentru urmatoarele doua luni. Seful Biroului Interpol din Costa Rica si Interpol Bogota, Gustavo Chinchillas, a anuntat ca cele doua fugare.

Fabulos! Cat valoreaza tinuta cu care era Elena Udrea in momentul arestarii

Elena Udrea a ajuns in arestul politiei din Costa Rica incaltata cu o pereche de sandale albe, Hermes, al caror pret este de aproape 700 de dolari. in momentul arestarii, Elena Udrea a fost ridicata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )