Libnet.ro
UNICEF

22:30

Elena Udrea, informatii-cheie din dosarul in care apare si numele Ioanei Basescu: Apare la momentul potrivit

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, informatii-cheie din dosarul in care apare si numele Ioanei Basescu: Apare la momentul potrivit

Elena Udrea, a oferit o serie de informatii-cheie din dosarul de precampanie electorala, in care apare si fiica fostului presedinte, Ioana Basescu. Al catelea dosar este nici nu m. continuă pe Antena3

Elena Udrea, martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus de DNA sub control judiciar. Udrea a venit la audieri

Elena Udrea a venit la audieri la DNA Ploiesti, fiind citata ca martor in dosarul lui Vasile Blaga. Liderul PNL, care intre timp si-a anuntat demisia din varful PNL, a fost pus sub control judiciar intr-un dosar de trafic de influenta, prin care banii statului mergeau inapoi la partid.

Elena Udrea da declaratii la DNA Ploiesti, in calitate de martor, in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar pentru trafic de influenta: Teoretic, oricine incasa sume nedeclarate in campanie putea sa le duca si acasa

Elena Udrea a sosit, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, pentru audieri.

Elena Udrea, audiata la DNA Ploiesti: Aceasta a dat declaratii ca martor in dosarul in care Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar (VIDEO)

UPDATE: Elena Udrea a declarat presei la iesirea de la DNA Ploiesti ca principala problema este cea legata de modul in care se finanteaza partidele si trebuie reglementate aceste lucruri in.

Elena Udrea: Dosarul meu a aparut pentru ca partidul lui Traian Basescu nu trebuie sa ajunga in Parlament. Fostul presedinte - Campania din 2014, mai scumpa decat campania mea din 2009 (VIDEO)

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa DNA in privinta finantarii campaniilor electorale. Fostul presedinte sustine ca ar trebui sa se analizeze mai ales campania din 2014 care a fost mult mai scumpa de.

Elena Udrea, la camin studentesc

Elena Udrea are nostalgia vietii de student. Vrea sa stea la camin la Cluj, unde a fost admisa la Facultatea de Teologie, potrivit stiri. tvr. ro. Studenta Facultatii de Teologie din Cluj, Elena Udrea, la.

Se pare ca doamna Kovesi nu este straina de aceste practici pe care le condamna acum la adversarii sai. Elena Udrea intervine in scandalul provocat de Sebastian Ghita

Dupa ce Sebastian Ghita s-a prezentat la Parchetul General, sustinand ca vrea sa faca un autodenunt impotriva Laurei Codruta Kovesi, Elena Udrea a intervenit, tinand sa faca anumite.

Elena Udrea, reactie la punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga. Explicatiile date la DNA de fosta sefa PMP

Deputatul Elena Udrea a declarat miercuri dupa-amiaza la sosirea la DNA Ploiesti ca este neasteptata punerea sub urmarire penala a lui Vasile Blaga, aratand totodata, prin trimitere la.

Elena Udrea: O sa vedem daca voi candida, ma mai gandesc

Deputatul Elena Udrea a declarat marti, in fata Sectiei 2 de Politie, unde s-a prezentat pentru controlul judiciar, ca nu este hotarata daca va mai candida la alegerile parlamentare, ea sustinand ca este evidenta o implicare a Directiei Nationale Anticoruptie in activitatea politica, potrivit News. ro. Fostul ministru spunea, acum o saptamana, ca nu se gandeste deocamdata la politica: Ma gandesc sa urmez calea credintei si a ajutorarii oamenilor prin puterea credintei.

S-a razgandit! Elena Udrea se gandeste sa candideze

Desi a declarat la inceputul lunii august ca nu va mai candida, Elena Udrea s-a razgandit. Deputata a recunoscut ca nu exclude o noua candidatura la alegerile parlamentare din toamna. Ma.

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )