Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Antena3 Antena3,
Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business. continuă pe Antena3

Elena Udrea, informatii-cheie din dosarul in care apare si numele Ioanei Basescu: Apare la momentul potrivit

Elena Udrea, a oferit o serie de informatii-cheie din dosarul de precampanie electorala, in care apare si fiica fostului presedinte, Ioana Basescu. Al catelea dosar este nici nu m.

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

Cristian Bodea, despre dosarul lui Vasile Blaga: Se incearca o albire a PNL

Declaratii explozive facute de senatorul Cristian Bodea, dupa ce co-presedintele PNL Vasile Blaga a fost pus sub control judiciar. Politicianul exclus din PNL, dupa ce s-a plans ca liderii partidului.

Oamenii toxici de la locul de munca. Cine este victima si cine e calaul?

Psihologii vorbesc deseori despre o tipologie a persoanelor toxice din jurul nostru. Daca te simti secatuit de energie, lipsit de importanta, inadecvat, neperformant, neimportant la munca, in mijlocul colectivului, atunci exista o problema, conform.

Cine este generalul Silviu Predoiu, directorul interimar la SIE

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat, luni, demisia din functie a directorului Serviciului de Informatii Externe SIE), Mihai-Razvan Ungureanu, conducerea serviciului urmand sa fie asigurata de directorul adjunct Silviu Predoiu. Vezi in articol o fisa biografica a generalului Silviu Predoiu, cel care preia, pentru a cincea oara in ultimii zece ani, conducerea interimara a SIE.

Care este povestea palpitanta din spatele acestei fotografii-simbol: Politistul care tine de mana un copil pierdut in parc (FOTO)

Zilele trecute, in mediul online, o fotografie cu un politist ce tine de mana un copil a devenit virala. Ceea ce ascunde fotografia este insa de a dreptul inedit. Se pare ca cel mic a fost l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )