Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI

Antena3 Antena3,
Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI

Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI. Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta joi cu privire la implicarea serviciului in dosarul in care cele doua au fost urmarite penal, respectiv dosarul. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in procesul Elenei Udrea. Un magistrat din complet se pensioneaza. Dosarul, amanat pana in septembrie

Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI. Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta joi cu privire la implicarea serviciului in dosarul in care cele doua au fost urmarite penal, respectiv dosarul.

Elena Udrea si Ioana Basescu, veste extraordinara in dosarul in care sunt cercetate. Ce a decis judecatorul

Elena Udrea si Ioana Basescu au primit o veste extraordinara in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. Judecatorul care s-a ocupat pana acum de caz a decis sa se pensioneze, iar completul de judecata a anuntat ca procesul va fi amanat. Cauza va fi reluata abia pe 12 septembrie. Procesul care le vizeaza pe Elena .

Ultimele detalii despre Elena Udrea - Ce se intampla cu eain Costa Rica

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a povestit care este situatia Elenei Udrea in Costa Rica. El a dezvaluit cum Elena Udrea a trecut peste problemele din puscarie. Din fericire, situatia ei este una.

Adrian Alexandrov a lasat-o pe Elena Udrea in Costa Rica si a revenit in Romania. Cum a fost surprins, la Corbeanca

Adrian Alexandrov s-a intors in Romania, pentru a putea fi cat mai mult alaturi de Eva Maria. Ce se intampla cu Elena Udrea acum si ce a marturisit ca va face, inainte de botezul fiicei sale, care se apropie cu pasi repezi? Cum a fost surprins Adrian Alexandrov la intoarcerea in Romania? Apele s-au calmat [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )