Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ultimele detalii despre Elena Udrea - Ce se intampla cu eain Costa Rica

Antena3 Antena3,
Ultimele detalii despre Elena Udrea - Ce se intampla cu eain Costa Rica

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a povestit care este situatia Elenei Udrea in Costa Rica. El a dezvaluit cum Elena Udrea a trecut peste problemele din puscarie. Din fericire, situatia ei este una. continuă pe Antena3

Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI

Elena Udrea si Ioana Basescu isi joaca ultima carte cu SRI. Curtea de Apel Bucuresti se va pronunta joi cu privire la implicarea serviciului in dosarul in care cele doua au fost urmarite penal, respectiv dosarul.

Adrian Alexandrov a lasat-o pe Elena Udrea in Costa Rica si a revenit in Romania. Cum a fost surprins, la Corbeanca

Adrian Alexandrov s-a intors in Romania, pentru a putea fi cat mai mult alaturi de Eva Maria. Ce se intampla cu Elena Udrea acum si ce a marturisit ca va face, inainte de botezul fiicei sale, care se apropie cu pasi repezi? Cum a fost surprins Adrian Alexandrov la intoarcerea in Romania? Apele s-au calmat [] .

Elena Udrea si Ioana Basescu, veste extraordinara in dosarul in care sunt cercetate. Ce a decis judecatorul

Elena Udrea si Ioana Basescu au primit o veste extraordinara in dosarul finantarii campaniei electorale din 2009. Judecatorul care s-a ocupat pana acum de caz a decis sa se pensioneze, iar completul de judecata a anuntat ca procesul va fi amanat. Cauza va fi reluata abia pe 12 septembrie. Procesul care le vizeaza pe Elena .

Cand va avea loc CUTREMURUL APOCALIPTIC?! Detalii despre TRAGEDIA care VA URMA

Nostradamus, cunoscut pentru celebrele sale profetii,a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an.

Cel mai amplu festival dedicat Internetului si transformarii digitale din regiune are loc joi si vineri, la Bucuresti. Ultimele detalii si cifrele noului iCEE.fest: UPGRADE 100

200 de speakeri si invitati, reprezentanti ai marilor companii focusate pe Internet si noile tehnologii, vor urca pe cele 8 scene ale festivalului UPGRADE 100, noul concept al festivalului iCEE. fest care are loc.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )