Libnet.ro
UNICEF

14:00

Elena Udrea: Nu mi-a trecut prin cap sa candidez la Primaria Capitalei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Elena Udrea: Nu mi-a trecut prin cap sa candidez la Primaria Capitalei

Deputatul Elena Udrea a declarat astazi ca nu intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei, precizeaza surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Va candida Elena Udrea la Primaria Capitalei?

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca nu i-a trecut prin cap sa candideze la Primaria Capitalei, informeaza Agerpres. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai.

Elena Udrea: Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai faca vreun dosar penal din cauza asta

Elena Udrea nu are de gand sa candideze la Primaria Capitalei, asa cum a sugerat fostul presedinte Traian Basescu, potrivit declaratiilor facute luni de aceasta. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa.

Elena Udrea: Sorin Oprescu retinut. Unii zic ca se asteptau de mult, altii acuza inscenare. Pe scaunul de la Primarie deja incepe lupta

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, la retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Udrea subluiniaza ca deja a inceput lupta pentru scaunul edilului. Sorin .

Elena Udrea, despre arestarea lui Oprescu. Ce spune despre candidatura sa la Primaria Capitalei

Elena Udrea a declarat, luni, ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut cu catusele pe masa.

Ce spune Elena Udrea despre cazul lui Sorin Oprescu

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )