Libnet.ro
UNICEF

15:45

Va candida Elena Udrea la Primaria Capitalei?

Antena3 Antena3,
Va candida Elena Udrea la Primaria Capitalei?

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca nu i-a trecut prin cap sa candideze la Primaria Capitalei, informeaza Agerpres. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai. continuă pe Antena3

Elena Udrea: Nu mi-a trecut prin cap sa candidez la Primaria Capitalei

Deputatul Elena Udrea a declarat astazi ca nu intentioneaza sa candideze la Primaria Capitalei, precizeaza surse din presa.

EXCLUSIV Sorin Oprescu, retinut: cum functiona piramida spagilor in Primaria Capitalei. Surse: Erau functionari care cereau spaga in numele directorilor

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Surse din Primaria Capitalei au declarat, pentru Adevarul, ce se intampla, de fapt, in spatele usilor inchise ale lui Oprescu si ale locotenentilor sai.

Elena Udrea, despre arestarea lui Oprescu. Ce spune despre candidatura sa la Primaria Capitalei

Elena Udrea a declarat, luni, ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut cu catusele pe masa.

Ce spune Udrea despre o posibila candidatura la Primaria Capitalei

Elena Udrea a declarat, luni, ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt facut cu catusele pe masa.

Elena Udrea: Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa nu-i vina cuiva in minte sa imi mai faca vreun dosar penal din cauza asta

Elena Udrea nu are de gand sa candideze la Primaria Capitalei, asa cum a sugerat fostul presedinte Traian Basescu, potrivit declaratiilor facute luni de aceasta. Categoric nu candidez la Primaria Generala, sa.

Ce spune Elena Udrea despre cazul lui Sorin Oprescu

Deputatul Elena Udrea a declarat luni ca in cazul lui Sorin Oprescu se poate vedea diferenta dintre un denunt corect, facut inainte ca darea de mita sa aiba loc si care duce la un flagrant, si un denunt.

Elena Udrea: Sorin Oprescu retinut. Unii zic ca se asteptau de mult, altii acuza inscenare. Pe scaunul de la Primarie deja incepe lupta

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, la retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Udrea subluiniaza ca deja a inceput lupta pentru scaunul edilului. Sorin .

Eugen Nicolaescu: PNL nu exclude varianta unui candidat nou, din afara partidului, la Primaria Capitalei

Liderul deputatilor PNL, Eugen Nicolaescu, a declarat, luni, ca PNL nu exclude sustinerea unui candidat nou, din afara partidului, pentru Primaria Capitalei. Cu toate acestea, Nicolaescu spune ca viitorul.

Dragnea, despre candidatul PSD la Primaria Capitalei: Nu ne mai putem numi PARTID MARE daca nu avem pe cineva

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD a declarat, luni, ca partidul sau sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare.

Daca PSD nu va avea candidat propriu la Primaria Capitalei, nu ne mai putem numi partid mare

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca formatiunea sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi un partid mare, iar astfel de analize pentru stabilirea candidatului vor incepe in perioada imediat urmatoare, transmit surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )