Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Miscarea Populara va deveni PARTID. ...

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Miscarea Populara va deveni PARTID. ...

Elena Udrea a declarat, luni, ca Miscarea Populara va deveni partid. Deputatul PDL a declarat intr-un interviu ca, din cate stie ea, marti vor fi depuse actele pentru infiintarea PMP, iar Eugen Tomac este posibilul viitor presedinte al acestui partid, potrivit Mediafax. Intrebata de ce se intarzie inscrierea partidului Miscarea Populara, Elena Udrea a raspuns: Maine se duc, am inteles, cu inscrierea. In legatura cu preluarea mandatului de presedinte al partidului, Udrea a raspuns: Nu, dar . continuă pe România Liberă

Elena Udrea: Miscarea Populara va deveni partid.

Elena Udrea a declarat, luni, ca Miscarea Populara va deveni partid. Marti, formatiunea politica va fi inregistrata la Tribunal. Eugen Tomac este posibilul viitor presedinte al acestui partid. Stire in curs de actualizare.

Udrea: Miscarea Populara va deveni partid

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ca, din ceea ce stie ea, marti vor fi depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara, precizand ca, din cate a retinut, presedinte interimar va fi Eugen Tomac, potrivit surselor de presa.

Elena Udrea: Daca Basescu vroia oameni din PDL, 75% din partid ar fi fost in Miscarea Populara

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a declarat, luni, la emisiunea Sub semnul intrebarii difuzata de B1 TV, ca daca presedintele Traian Basescu si-ar fi dorit oameni din PDL la Miscarea Populara, atunci.

Partidul Miscarea Populara se lanseaza marti. Elena Udrea: Eugen Tomac va fi presedinte interimar

Fundatia Miscarea Populara va lansa marti, la ora 13. 00, Partidul Miscarea Populara, se arata intr-un comunicat al fundatiei. Comunicatul a fost difuzat la putin timp dupa ce Elena Udrea anuntase, la Adevarul. ro, lansarea acestui partid si chiar si numele celui care il va conduce din postura de presedinte interimar - Eugen Tomac.

Elena Udrea arunca bomba: Maine se lanseaza Partidul Miscarea Populara. Iata cine va fi presedinte

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat ca, din ceea ce stie ea, marti vor fi depuse actele pentru infiintarea Partidului Miscarea Populara, precizand ca presedinte interimar va fi Eugen Tomac, informeaza.

Eugen Tomac CONFIRMA ca va conduce Partidul Miscarea Populara.

Eugen Tomac a confirmat ca va coordona, pana la primul congres, activitatea Partidului Miscarea Populara, formatiune care va fi inscrisa marti la tribunal, informeaza Mediafax. Confirm ca maine marti - n. r. ) are loc inscrierea Miscarii Populare. Exista o echipa de membri fondatori, printre care ma numar si eu, si pana la primul Congres al Miscarii Populare, ii voi coordona activitatea, a declarat Tomac. Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, luni, ca, din ceea ce stie ea, marti vor fi .

Miscarea Populara si-a ales presedintele: Eugen Tomac

Eugen Tomac, deputatul care a demisonat vineri din PDL, va fi presedintele noului partid Miscarea Populara, a anuntat Elena Udrea, la Adevarul Live.

Daniel Funeriu: Unirea dreptei acum este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania

Consilierul prezidential Daniel Funeriu scrie sambata, pe blogul sau, ca noul partid Miscarea Populara ar trebui sa se prezinte singur la alegerile europarlamentare, fara o eventuala alianta cu PDL: Unirea dreptei acum eu cred ca este o dorinta a oamenilor slabi, care au dubii ca ar putea atinge pragul la europarlamentare. Ce sa unesti din dreapta acum? Un partid de 13% cu mecanisme viciate si in chinurile unei incerte reasezari interne luat impreuna cu doua-trei partidulete care, din pacate, in loc sa mearga in sus au facut fas la sol? Cred ca Partidul Miscarea Populara va fi dreapta din Romania.

Elena Udrea: Nu cred ca PSD este condus de Ponta, Banicioiu si Sova

Deputata PDL Elena Udrea crede ca presedintele PSD, Victor Ponta, nu are puteri depline in partid, social-democratii find condusi in continuare de greii partidului .

Elena Udrea: Eugen Tomac va fi presedintele Miscarii Populare

Eugen Tomac va fi presedintele Miscarii Populare, a anuntat, luni, Elena Udrea, relateaza B1 TV. Elena Udrea a anuntat ca Eugen Tomac va fi numit presedinte al Miscarii Populare pana la congresul noului.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )