Libnet.ro
UNICEF

22:00

Elena Udrea: Miza scandalului dintre Ponta si Antonescu sunt alegerile din 2014

B1 B1,
Elena Udrea: Miza scandalului dintre Ponta si Antonescu sunt alegerile din 2014

Miza certurilor izbucnite intre copresedintii USL,Victor Ponta si CrinAntonescu, sunt alegerile din 2014, a explicat, miercuri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV, deputatul. continuă pe B1

Udrea: Miza scandalului din USL: Alegerile din 2014.

Elena Udrea: Traian Basescu este singurul care mai tine piept acapararii statului de drept de catre USL. Ponta a acceptat amanarea accizei. Critica presedintelui a functionat. Nu o vor mai introduce anul viitor. Nu va mai indrazni nimeni sa faca asta in an electoral. Ponta l-a tinut in brate pe Voiculescu, a mai spus Udrea. Voiculescu este interesat de restituirea a 25. 000 de hectare. In prezent vad o alianta PDL- PNL in turul al doilea, daca Antonescu va trece de primul tur, a mai spus .

Elena Udrea: Predoiu nu-l poate bate pe Antonescu.

In prezent vad o alianta PDL- PNL in turul al doilea, daca Antonescu va trece de primul tur, a mai spus Elena Udrea. Cred ca in Turul al doilea, daca nu este candidatul nostru plasat in acest tur, ar ttrebui sa sustinem un candidat de dreapta, clar. Elena Udrea: Antonescu a devenit mai agresiv din toamna, a precizat Udrea. Asteptarea care exista pentru o alteranitva, nu m-ar mira ca oamenii sa-l abslove pe Antonescu de cardasia cu USL si sa castige. probabil ca va fi un electorat care-l .

Cel mai tensionat moment in USL: PONTA: Antonescu si-a mintit colegii. ...

Liderii USL s-au atacat dur, luni. Seful Guvernului a spus despre liderul PNL ca este mincinos si ca una aspune la televizor si alta in sedinte. In replica, Antonescu a declarat ca nu-i permite premierului sa-l faca mincinos si ca nu el a fost dovedit ca a mintit. Daca stenogramele sunt adevarate, domnul Antonescu si-a mintit colegii. Am fost la USL cel putin 12 persoane cand a fost de acord cu Legea amnistiei. Citeste si: Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De .

Antonescu: Sunt alarmat de declaratiile lui Ponta, e posibila ruperea USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este alarmat de declaratiile mincinoase ale liderului PSD, Victor Ponta, iar daca acestea continua este posibila ruperea USL. Nu ma intereseaza impacari si prietenii, ma intereseaza sa salvam decenta, lucrurile capata aspecte patologice, a declarat Crin Antonescu. Intrebat de jurnalisti daca in acest context este posibila ruperea USL din 2014, liderul PNL a confirmat Daca genul acesta de lucruri continua, ma tem ca da. Cata vreme suntem in .

Razboi deschis in USL. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii. Antonescu: Am spus adevarul, nu ii permit sa ma faca mincinos (VIDEO)

Razboi fara precendent la varful Uniunii Social Liberale. Victor Ponta si Crin Antonescu s-au acuzat reciproc de minciuna, iar totul a pornit de la stenogramele din cadrul sedintei PNL. Daca acestea sunt.

VIDEO. Antonescu: Sunt alarmat de declaratiile lui Ponta, e posibila ruperea USL.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca este alarmat de declaratiile mincinoase ale liderului PSD, Victor Ponta, iar daca acestea continua este posibila ruperea USL. Pe mine nu ma mai intereseaza impacari, nu ma mai intereseaza prietenii, cand se ajunge la asa ceva nu ne mai putem pune asemenea probleme. Pe mine ma intereseaza insa sa salvam decenta. Pentru ca daca lucrurile capata aspecte patologice, cu 12 oameni care erau. deja te sperii. Vreau insa sa fim decenti, a declarat Crin .

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii

Update 13:45 Antonescu: Lucrurile care au fost relatate in presa sunt reale Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca ceea ce s-a relatat sau citat in presa ca a spus el in sedinta PNL este adevarat, raspunzand astfel acuzatiilor facute de premierul Victor Ponta.

Ponta: Antonescu i-a promis TVR-ul lui Rares Bogdan, in caz ca ramane fara Realitatea. ...

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a asumat un angajament fata de Rares Bogdan si Cozmin Gusa si de aceea a privit extrem de personal faptul ca Parlamentul nu l-a votat pe Rares Bogdan la TVR. Domnul Antonescu a privit propunerea ca pe o chestie extrem de personala. Avea un anumit angajament fata de Rares Bogdan si Gusa, Domne, o sa fiti la TVR, o sa aveti TVR daca nu mai aveti si Realitatea si a luat-o foarte personal. Domnul .

Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut nimic.

UPDATE: Victor ponta a spus despre Crin Antonescu Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului Politic National PNL de vineri, afirmand ca, in privinta legii amnistiei, acesta a .

VIDEO. Ponta: Antonescu si-a mintit colegii privind legea amnistiei. ...

Ponta: Am fost la USL 12 persoane cand domnul antonesu a fost de acord cu legea amnistiei. De Codul Penal nu am stiut. Ponta a raspuns la o intrebare privind declaratiile lui Crin Antonescu din sedinta de vineri a conducerii PNL aparute pe surse. Nu ar fi pentru prima data cand domnul Antonescu spune una colegilor, alta noua si alta presei, a mai spus Ponta // Liderul liberal Crin Antonescu a facut acuzatii la adresa premierului Victor Ponta in cadrul sedintei Biroului .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )