Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, mutare de ultima ora. Ce a decis

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, mutare de ultima ora. Ce a decis

Elena Udrea a anuntat vineri ca a decis, impreuna cu avocatii, sa solicite repunerea pe rol a dosarului Gala Bute, aflat in pronuntare la iCCJ, avand in vedere noile informatii facute publice de fostul. continuă pe Antena3

Elena Udrea, anunt bomba despre Traian Basescu: Am decis...

Elena Udrea reactioneaza, dupa ce Traian Basescu a facut public un document secret al SRI care vizeaza dosarul Gala Bute. Fostul ministru anunta ca, impreuna cu avocatii sai, a decis sa solicite.

Elena Udrea anunta ca va cere repunerea pe rol a dosarului privind Gala Bute

Elena Udrea, aflata in Costa Rica, anunta ca a decis impreuna cu avocatii sa ceara repunerea pe rol a dosarului privind Gala Bute, ramas in pronuntare la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca mi-ar fi fost admise cererile repetate de a fi aduse ca probe notele SRI despre care stiam inca din perioada in care eram ministru, astazi nu eram in situatia de a fi condamnata fara nicio proba, spune Elena Udrea.

Mutare de ultima ora a lui Augustin Lazar. I-a prelungit mandatul lui Daniel Horodniceanu la DIICOT

Daniel Horodniceanu, sef al DIICOT pana in 19 mai a primit delegare pentru inca sase luni pentru aceasta functie, masura fiind semnata de procurorul general Augustin Lazar. Masura este importanta.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor. Se strica vremea

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri, noi atentionari nowcasting Cod galben de averse valabile in ora urmatoare in judetele Cluj, Salaj, Bistrita-Nasaud, Maramures si.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre motiunea de cenzura

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat vineri, la Constanta, ca partidul va depune motiunea de cenzura atunci cand vor fi indeplinite conditiile optime pentru a avea numarul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )