Libnet.ro
UNICEF

06:15

Elena Udrea, anunt bomba despre Traian Basescu: Am decis...

B1 B1,
Elena Udrea, anunt bomba despre Traian Basescu: Am decis...

Elena Udrea reactioneaza, dupa ce Traian Basescu a facut public un document secret al SRI care vizeaza dosarul Gala Bute. Fostul ministru anunta ca, impreuna cu avocatii sai, a decis sa solicite. continuă pe B1

Elena Udrea, mutare de ultima ora. Ce a decis

Elena Udrea a anuntat vineri ca a decis, impreuna cu avocatii, sa solicite repunerea pe rol a dosarului Gala Bute, aflat in pronuntare la iCCJ, avand in vedere noile informatii facute publice de fostul.

Dezvaluire-bomba facuta de Traian Basescu in plenul Senatului

Dezvaluire-bomba facuta de Traian Basescu in plenul Senatului. Fostul presedinte a citit pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, care sustine ca i-a parvenit acum cateva luni. Documentul se.

Basescu face public un DOCUMENT secret al SRI care vizeaza cazul Gala Bute-Elena Udrea: Arata cum ajungeau la politicieni (VIDEO)

Dezvaluire incendiara facuta de senatorul PMP Traian Basescu. Fostul presedinte a dat citire unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva.

Elena Udrea anunta ca va cere repunerea pe rol a dosarului privind Gala Bute

Elena Udrea, aflata in Costa Rica, anunta ca a decis impreuna cu avocatii sa ceara repunerea pe rol a dosarului privind Gala Bute, ramas in pronuntare la inalta Curte de Casatie si Justitie. Daca mi-ar fi fost admise cererile repetate de a fi aduse ca probe notele SRI despre care stiam inca din perioada in care eram ministru, astazi nu eram in situatia de a fi condamnata fara nicio proba, spune Elena Udrea.

Traian Basescu, despre implicarea SRI in dosarele penale: Protocolul a produs efecte si a existat un plan de cooperare DNA - SRI. Asta e dovada!

Traian Basescu a dat citire miercuri unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva luni si care vizeaza dosarul Gala Bute. Detalii AICI).

Traian Basescu, despre implicarea SRI in dosarele penale: Protocolul a produs efecte si a existat un plan de cooperare DNA - SRI. Asta e dovada! (VIDEO)

Traian Basescu a dat citire miercuri unor pasaje dintr-un document secret al SRI din 2011, despre care sustine ca a ajuns in mainile sale acum cateva luni si care vizeaza dosarul Gala Bute. Detalii AICI).

Traian Basescu, declaratii EXPLOZIVE despre protocoalele SECRETE: Fostul presedinte a citit dintr-un document al SRI, in Senatul Romaniei (VIDEO)

Traian Basescu a facut, miercuri, in Plenul Parlamentului, dezvaluiri incendiare pe tema colaborarii dintre institutiile din sistemul de justitie si serviciile secrete. Plec de la premisa ca avem nevoie.

Traian Basescu face public un document secret al SRI care vizeaza Gala Bute: Arata cum ajungeau la politicieni

Fostul presedinte Traian Basescu a facut public, miercuri, un document al SRI, despre care spune ca este strict secret si i-a parvenit in urma cu cateva luni. Documentul, citat de Mediafax, vizeaza dosarul Gala Bute, mentionandu-se clar rolul acestuia si cum functiona relatia cu sistemul judiciar.

CUTREMUR in SHOWBIZ! CABRAL, in culmea DISPERARII! Anunt SOCANT despre MOARTE! Totul s-a intamplat in trafic

Cabral a postat pe blogul personal un avertisment socant despre aplicatiile care pot deveni un pericol mortal pentru soferi si care pot provoca accidente grave in trafic. Sa luam, de exemplu, reclama asta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )