Libnet.ro
UNICEF

08:30

Emil Boc: Nu plec din PDL. O sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

România Liberă România Liberă,
Emil Boc: Nu plec din PDL. O sustin pe Elena Udrea la prezidentiale

Emil Boc nu pleaca din PDL. Boc a precizat ca Elena Udrea este un adversar redutabil pentru Victor Ponta si ca Romania este pregatita sa aiba o femeie in functia de presedinte. continuă pe România Liberă

Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si isi exprima din nou sustinerea pentru Elena Udrea

Fostul premier Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si ca nu a avut nicio discutie cu Vasile Blaga in acest sens, dupa ce si-a exprimat public sustinerea pentru Elena Udrea la prezidentiale. Mai mult, Emil Boc sp.

VIDEO Emil Boc si-a turnat o galeata de apa rece in cap. A provocat-o pe Elena Udrea

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor Clubului MMA Transilvania de a se alatura campaniei de donatii ASL Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, provocandu-i la randul sau pe Elena Udrea si pe liderul PDL Cluj, Daniel Buda.

Boc spune ca nu pleaca din PDL, insa isi exprima din nou sustinerea pentru Elena Udrea

Fostul premier Emil Boc spune ca nu pleaca din PDL si ca nu a avut nicio discutie cu Vasile Blaga in acest sens, el declarand, totodata, ca Elena Udrea este un adversar redutabil pentru Victor Ponta si ca.

Blaga: Boc poate sa-si dea demisa din PDL daca se simte atras de alt partid

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, referitor la faptul ca Emil Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie ca, daca Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decat sa-si dea demisia din PDL si sa se inscrie intr-un alt partid si a aratat ca nu este deloc demn acest demers.

VIDEO Blaga: Boc poate sa-si dea demisa din PDL daca se simte atras de alt partid

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, referitor la faptul ca Emil Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie ca, daca Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decat sa-si dea demisia din PDL si sa se inscrie intr-un alt partid si a aratat ca nu este deloc demn acest demers.

VIDEO Emil Boc si-a turnat gheata in cap. Fostul premier a provocat-o pe Elena Udrea

Primarul Clujului, Emil Boc, a acceptat provocarea sportivilor clubului MMA Transilvania. Edilul, care este in concediu, si-a turnat o galeata de gheata in cap si a donat pentru bolnavii care sufera de ALS scleroza laterala amiotrofica). El i-a provocat pe Elena Udrea, Daniel Buda si Alex Boc.

Elena Udrea il provoaca pe premierul Victor Ponta la ALS Ice Bucket (VIDEO)

Elena Udrea a afirmat, luni, la Alba Iulia, ca a decis sa accepte provocarea lansata de primarul Clujului, Emil Boc, si isi va turna galeata cu gheata in cap, in fata Guvernului. Accept provocarea.

Emil Boc: Legea primarilor e doar o metoda de a aduce cat mai multi primari la PSD, in campania electorala

Fostul premier Emil Boc afirma ca Ordonanta de Urgenta a Guvernului privind migratia primarilor la alte partide, timp de doua saptamani, este doar o forma de atragere a edililor din opozitie la putere, pentru.

VIDEO! Emil Boc a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge

De cand e primar, fostul premier Emil Boc nu mai stie ce sa faca ca sa castige capital de imagine. Aflat in concediu in Turcia, Boc si-a turnat o galeata cu apa rece pe cap, dupa modelul celor din State.

Emil Boc a acceptat provocarea ALS Ice Bucket (VIDEO)

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge si si-a turnat o galeata de apa cu gheata in cap. Fostul premier a anuntat ca a donat si o suma de bani pentru cei care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )